Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Korut lanka-elastinen lanka, teräslanka, Cooper lanka, alumiini lanka

Johdot ja teräslanka, joustava lanka - korujen pohja. Korut eivät ole vain kauniita helmiä , riipuksia tai värikkäitä lasia. Se on myös korujen johdot ja korujen linkit, jotka ovat välttämättömiä tukikohtia ja joiden avulla voit luoda kaikenlaisia rannerenkaita, kaulakoruja tai korvakoruja. Ennen suunnittelutyön aloittamista kannattaa varustaa kaapelit ja johdot. Ne ovat kestäviä elementtejä, hyvin suojaavia helmiä, ja lisäksi suuri valikoima värejä tekee työstä näiden elementtien kanssa miellyttävän, ja mahdollisuus luoda uusia ja ainutlaatuisia koruja malleja tuo suurta iloa jokaiselle. Johdot ja kaapelit voidaan mallintaa hyvin helposti, mutta ne toimivat myös jäykinä yhteyksinä. Siksi ne voivat toimia pohjana pitkille korvakoruille tai pyöreille kaulakoruille. Kaapelit ja johdot puretaan kestävillä ja mukavilla muovikeloilla. Tämän ansiosta on helppo pitää tilaukset keskenään - ne eivät ole sotkeutuneita tai itse kehittyneitä, ja rintakehässä, jossa on pohjat ja esivalmistetut elementit, kaikki näyttää aina selkeältä.

--- lue enemmän ---
wires and lines

Korut johdot ja elastinen lanka, teräslanka, kelat - runsaasti sovelluksia

Teräskorujen linkit ovat loistava materiaali, josta voit luoda kauniita korvakoruja. Miten tämä koru tehdään? Vain muutama kappaletta (eri pituisia) johto yhdistää toisiinsa ja lanka valittuja helmiä. Ne voivat olla helmiä tai erittäin silmäänpistäviä millefiori-helmiä. Helmet on kiinnitettävä pohjaan ennen putoamista. Näin kauniiden, silmiinpistävien korujen nousu. Kuparilangat koruille mahdollistavat kaulakorujen valmistamisen vanneina, eli ne, jotka ovat ohuita, mutta jäykkiä ja näyttävät niille asetettuja riipuksia tai helmiä. Mittaa vain langan oikea pituus ja anna mielikuvituksenne villiä. Tällaisessa kaulakorussa molemmat yksittäiset riipukset (esim. Jalokivet, metallihelmet jne.) Näyttävät hyvältä, samoin kuin kauniit viinirypäleitä muistuttavat muodot. Tähän sopivat erityisesti hopea- ja kultajohdot, koska nämä värit sovitetaan helposti muihin elementteihin, kuten helmiin.

Joustavat rannekorut ja värikkäät riipukset puhelimiin

Puhelimen riipus on edelleen trendikäs lisävaruste, jota voidaan käyttää myös avaimenperänä. Tarvitset vain korujohdon, jonkun värin merkkijonon ja joitakin helmiä. Tämän seurauksena syntyy kaunis pieni esine, joka tuo aina hymyn, kun katsot sitä. Johdot soveltuvat myös pieniä pikkukiviä tai raskaampia helmiä sisältävien rannekkeiden valmistukseen. Joustava köysi on pohja, josta voit luoda kauniin rannekkeen. Joustavan johdon ansiosta rannekoru voidaan helposti säätää ranteeseen. Lisäksi linkin avulla voit helposti muokata kohdetta.