Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

tupsut -korujen valmistus

Tupsut ovat suosittuja tuotteita korujen valmistamiseen, useimmiten käyttämällä korvakoruja, jotka muistuttavat bohoa, eettistä tyyliä. Fringit sekoittuvat hyvin kaikenlaisiin helmiin, aihioihin, joten on helppo luoda kaulakoru tai rannekoru tällaisella riipuksella.

Tarjouksessamme löydät kahdenlaisia tupsuja, joista yksi on metallikärjellä.

--- lue enemmän ---
tupsut

tupsut / Korvakorut

Tassel on nyt erittäin suosittu tuote korvakoruille tai rannekoruille. Nämä korvakorut näyttävät erittäin kevyiltä ja miellyttäviltä.

Kuinka tehdä tupsu?

Myymälässämme on työkalu, jolla voit valmistaa tupsuja, jotka auttavat sinua luomaan niitä.

Koristeellinen tupsu

Osta halvimmat hemmottelut, parhaimmilla hinnoilla tarjoamme heille vähittäiskaupan ja tukkukaupan, mahdollisuuden alennuksiin ja ilmaiseen toimitukseen. Niitä voidaan käyttää korujen luomiseen, rannekoruina, mutta myös erilaisiin käsitöitä varten, kuten vaatteiden koristeluun, avaimenperien luomiseen jne.

Korvakorut tutit

Chwosty on tällä hetkellä erittäin muodikkaita koruja, jotka johtuvat pääasiassa monista tunnetuista ihmisistä, jotka ovat flauntingin kanssa. Useimmiten niitä käytetään fancy korvakorut, tyylikäs kaulakoruja tai alkuperäisiä rannekoruja. Tassel ovat koruja valmistavia puolivalmiita tuotteita, joita voidaan käyttää myös vanhan käsilaukun, puseron tai puseron uudistamiseen. Vaikka tasseleita käytetään useimmiten minimalistisen, täynnä eleganssikoristeita, kuten vain yhden tasselin ripustamiseen linjaan tai ketjuun, voit luoda enemmän epätavallisia töitä ja lisätä esimerkiksi lasihelmiä , puolijalokiviä tai puisia koruja aihioita. Tämän yhdistelmän jälkeen koristeemme, esim. Korvakorut, saavat enemmän alkuperäistä, poikkeuksellista ulkonäköä. Tatters sekoittaa hyvin myös yhtiössä, kuten silkkijono tai korut.

Voit ostaa kankaita useissa väreissä, mikä antaa sinulle monenlaisia mahdollisuuksia niiden käytön yhteydessä.