Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Tšekin lasihelmet - Preciosa, SuperDuo, palo kiillotettu

Tsekkiläisten helmien ostaminen on loistava valinta kaikille, jotka haluavat helmiä monissa väreissä ja koossa, mutta eivät halua käyttää paljon rahaa harrastukseensa. Tsekkiläiset helmet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja niiden hinta on paljon alhaisempi kuin japanilaisten tuotemerkkien, kuten Miyuki ja Toho, tuotteiden hinta. Toisin kuin nämä japanilaiset tuotteet, tšekkihelmiä on saatavana sekä pieninä että suuremmina.

Tšekin helmiä valmistavat monet yritykset, mutta jotkut niistä ovat muita suosittuja. Nämä ovat Preciosan ja Matubon tekemiä helmiä. Jälkimmäiset on jaettu muutamaan lajiin. Suosituin Matubo Super Duo erottuu toisistaan kahden reiän ansiosta. On myös muita merkkejä, jotka ovat huomionarvoisia, vaikka ne eivät olisikaan vielä kuuluisia, ainakin siksi, että ne ovat epätyypillisiä, kuten Ufo-helmiä lentävän lautasen muodossa. Tšekin lasihelmet tarkoittavat värien, muotojen ja mielenkiintoisten visuaalisten tehosteiden moninaisuutta. Myymälässämme löydät helmiä, joissa on helmiäisiä vaikutuksia, läpinäkyviä ja neonvärisiä helmiä. Tarjouksessamme jokainen voi löytää heille jotain.

--- lue enemmän ---
Tšekin lasihelmet

Helmikaupassa tarjoamme tšekkiläisiä lasihelmiä vähittäismyyntihintoihin ja tukkuhintoihin irtotavarakassissa. Myymme monia eri muotoja, värejä. Suosituimmat ovat tšekkiläisiä helmiä, jotka ovat viistehiottuja, jotka on nimeltään palo kiillotettu, SuperDuo tai Preciosa . Taiteilija haluaa eniten Preciosa Candy- ja Preciosa-siemenhelmiä. Voit tehdä niistä kauniita koruja, erityisesti kahdella reiällä, joissa voit luoda rannekorun, kaulakorun tai korvakorun. Toho-helmillä on hienoa käyttää Tšekin lasihelmiä ja sen jälkeen koruja, kuten korvakoruja, päät, päätappeja tai hyppyrenkaita.

Tšekin helmet - hauskoja muotoja

Tšekkiläisiä helmiä käytetään usein helmiäessä. Koruilla ja värikkäillä helmillä, joissa on kaksi reikää, voit tehdä tasaisia koruja kuten kaulakoruja tai rannekkeita kauniissa geometrisissa kuvioissa.

Preciosan helmiä , SuperDuo-helmiä - tyylikkäitä koruja joka päivä

Tšekin helmet auttavat saavuttamaan näyttäviä vaikutuksia. Varastoi vain kyyneleiden muotoisia helmiä, esimerkiksi rizo-helmiä. Ne ovat saatavilla monissa kauniissa väreissä. Avaimenreikä linjan tai ohuen langan kulkemiseksi sen läpi on helmi kapeammassa osassa. Tämän ansiosta voit luoda kaulakorun, joka muistuttaa vesikaskadia. Valmistettu useista sävyistä sinisellä värillä, muistuttaa karkeaa merta. Tsekkiläiset kyynärmuotoiset helmet mahdollistavat myös korvakorut, jotka muistuttavat eräitä koralliriutan organismeja - korvattuja piikkejä, kuten korvakoruja tai kaulakoruja, herättää varmasti huomiota. Pyöreät helmet, joissa on helmiäinen pyörä, jossa on melko suuri reikä keskellä, auttavat sinua kiinnittämään koruja. Kapinallisten rock-tyylien, vahvojen ja ilmeikkäiden, lisäykset luodaan kauniista tšekkiläisistä helmistä. He antavat iloa tälle naiselle, joka haluaa korostaa ainutlaatuista tyyliään eri tavoin, ja korut ovat tärkeä osa jokapäiväistä tyylitystä.

Tšekin lasihelmet

Lasihelmet ovat laadun ja hyvän hinnan yhdistelmä. Siten ne sisältävät kaksi ominaisuutta, jotka kuluttajat ovat eniten halunneet. Niiden suurin etu on, että ne ovat saatavilla eri kokoisina. Tämän ansiosta voimme luoda ainutlaatuisia helmistä valmistettuja rannekkeita. Helmillä on mielenkiintoisia vaikutuksia, kuten helmiäinen kiilto. Varmasti jokainen löytää jotain itselleen. Valikoimaamme löydät laajan valikoiman helmiä useissa väreissä ja muodoissa. Jos olet koskaan ollut yhteydessä korujen puolivalmiisiin tuotteisiin, tiedät, kuinka tärkeää on valita ne oikein. Saatavana muodikkaissa neonvärisävyissä, jotka ovat erinomaisia korvan koristeluun. Meidän luomamme alkuperäiset korvakorut ovat epäilemättä ystävien ihailua. Paikallisessa kaupassa ei löydy tällaisia ainutlaatuisia käsitöitä. Käsintehdyt käsityönä arvostetaan hyvin nykymaailmassa ja sen ansiosta voimme myös kehittää liiketoimintaa, joka on ylimääräinen tulon muoto.