Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Toho siemenhelmet

Toho siemenhelmet  ovat Japanista peräisin olevia siemenhelmiä, jotka ovat saaneet tunnustusta kaikkialla maailmassa. Suuri muotojen, värien ja koon monimuotoisuus tekee niistä Japanin helmet ihanteelliseksi korujen tekemiseen. Myymme monenlaisia Tohoa edulliseen hintaan!

Jotta voit käyttää näitä lasihelmiä, tarvitset paljon tarkkuutta ja tarkkuutta. Kuitenkin, jos käytät mielikuvitustasi, Toho siemenhelmet  antavat sinun tehdä fantastisia ja erikoisia rannerenkeja, kaulakoruja tai korvakoruja. Hopea (luomalla koruja ja muita koristeita pienillä siemenhelmillä) on täydellinen käyttö Toho-helmiin. Jokainen, joka aikoo viedä tämän harrastuksen, etsiä hyvää kauppaa Toho-helmetilla, koska nämä tuotteet tarjoavat korkealaatuista alhaista hintaa. Myymälämme voit ostaa näitä helmiä halvimmalla hinnalla. Myymme Toho-helmiä suosituin koko 11/0, mutta löydät myös muita lasihelmiä. Toho siemenhelmet  ovat erinomaisia paitsi helminauhan lisäksi myös keittoon. Tämän tekniikan avulla tehdyt koristeet ovat eksklusiivisia ja erittäin kalliita, mutta voit tehdä ne itse vähäisin kustannuksin.

--- lue enemmän ---
Toho siemenhelmet

TOHO-helmet ovat yksi suosituimmista Japanin siemenhelmistä. Niillä on täydellinen muoto, kukin helmiä muistuttavat toisiaan. Myös helmien ja päällysteen väri on sama jokaisella helmillä. Se on helppokäyttöinen, ne ovat erittäin suosittuja helminauha. Myymme TOHO-helmiä pienissä 5g pussissa tai 25g pussissa.

Toho houkuttelee suosituimmat helmet Japanista

Toho-helmet on luotu vuodesta 1957 ja ne ovat jatkuvasti suosittuja. Vaikka ne perustettiin Japanissa, he myös voittivat Euroopan markkinoita. Käsintehtyjä koruja tai kirjontayrityksiä rakastavat heitä täydelliseen muotoonsa ja kauniisiin väreihin. Tohon helmet ovat lasihelmiä, ja mikä erottaa ne muista heloista on paljon suurempi halkaisija. Siksi niitä käytetään sekä luomaan DIY-koruja, vaan myös koristelemaan lautasliinoja, pöytäliinoja tai brodeerattuja sovelluksia.

Siemenhelmet  Toho 11/0

Suosituimpia ovat pyöreät helmet, joiden läpimitta on 2,2 mm, eli 11/0 helmiä. Galvanointiprosessin ansiosta ne ovat erittäin kestäviä hankausta ja mekaanisia vaurioita vastaan. Toho muodostaa kuitenkin samanlaiset menestyshelmet eri muodoissa - kolmiomaiset kolmiomaiset reiät, kuutiomainen neliöreikä, helmet, jotka muotoillaan kyynärpäillä tai helmillä muodoltaan pitkänomainen. Helmien muodon lisäksi ne voivat myös erota maaliin, ja niiden aineet voivat olla hopeisia, opaalisia, kullattuja, helmiäisiä tai yhtenäisiä. Se on kiitos värien ja muotojen rikkaudesta, jota he innokkaasti valitsevat ne, jotka rakastavat alkuperäisiä käsintehdyt korut.

Käsintehdyt korut Toho siemenhelmet 

Erilaiset muodot, erikokoiset ja viimeistelyn lasi-Toho-helmet tekevät niistä näkyvän muodikkaissa puseroissa, joissa ne on viimeistelty värikkäillä sovelluksilla tai koristeltu yhden värin kirjontaan. Niitä käytetään useimmiten korujen valmistamiseen.

Tohohelmet rannerenkaille

Pienimmät helmet, joiden halkaisija on noin 2 mm, osoittautuvat käyttökelpoisiksi luomalla rannerenkaita ja etnisten tyylien kaulakoruja, joista tärkein on helmet ja niiden värit. Suurimmilla Toho-helmet puolestaan voidaan kätevästi näyttää korvakoruilla tai rannekkeilla. Sitten ne on tehty ketjuista, kestävistä hihnoista tai kielistä, ja itse helmet korostuvat lisäämällä kuvioon erikoisia välikkeitä.

On myös syytä tarkkailla kilpailua. Suosittelemme japanilaisia Miyuki-helmiä ja halvempia vaihtoehtoisia lasihelmiä.

Kuinka monta Toho-helmiä on 10g?

Toho-helmien määrä 5 gramman, 10 gramman tai 50 gramman pakkauksissa riippuu helmen kokoon. Joten helmet 6/0 ovat noin 150 kohdetta 10 grammassa, 8/0 400 kappaletta, 11/0 noin 1040 Toho-helmiä 10 gramman pakkauksissa ja 15/0 on 2600 kappaletta. Annetut määrät ovat likimääräisiä ja voivat vaihdella hieman galvanoinnin värin ja menetelmän mukaan. Saadaksesi selville, kuinka paljon paketti on 5 grammaa tai 50, yksinkertaisesti kerro annettu summa. Myymälämme annamme likimääräisen määrän kullekin hinnalle.

TOHO-helmet ovat termi, joka tunnetaan melkein kaikille. Pieniä lasihelmiä on tuotettu Japanissa monta vuotta, mistä ne lähetetään kaikkialle maailmaan. Huolimatta siitä, että tällaisten tuotteiden tuotannossa on monia yrityksiä, yksikään niistä ei saa yhtä suurta suosiota ja hyvä maine kuin TOHO-helmet. Tämän vuoksi monissa ympäristöissä, etenkin koruvalmistukseen osallistuvien ihmisten keskuudessa, he saivat idästä aarteita.

Mitä ovat Toho siemenhelmet?

TOHO-helmet valmistetaan yksinomaan monista eri lajikkeista. mattapintainen, läpinäkyvä tai hohtava eri värien valossa - kukin erittäin laaja alue onnistuu vastaamaan helmiä, jotka sopivat jokaiselle. Jotkut niistä, erityisesti tehty läpinäkyvästä lasista, on hopea tai kullattu kerros, joka antaa heille lisää charmia.

TOHO-helmiä

Perusmuoto on pyöreitä helmiä, jota käytetään useimmiten sekä koruissa että muotisuunnittelijana, mutta ns. Putket ovat myös erittäin suosittuja. Sarjaa täydentävät kuusikulmaiset helmet, jotka antavat luotujen korujen ainutlaatuisen ilmeen. Toinen asia on oikean koon valinta. TOHO: lla on 4 peruskokoa - 6, 8, 11 ja 15. Niiden halkaisija on vastaavasti 4 mm koossa 6, 3 mm koossa 8, n. 2,2 mm koossa 11 ja 1,5 mm koossa 15. Tämä vaikuttaa niiden koruihin ja painoon. Useimmin ne myydään painon mukaan pakkauksissa, jotka sisältävät yhden tyyppisiä ja kokoisia helmiä. Jotkut myyjät tarjoavat myös ns. Sekoituksia, joissa on eri värejä tai eri kokoisia helmiä. Kuitenkin valtaosa ostajista haluaa valita oman värin ja koon, minkä vuoksi he päättävät ostaa samanlaisia helmiä.

Toho-helmet, joita voit käyttää monilla eri tavoilla, voit liittyä niihin puolijalokivillä tai korutulosteilla , myös on mukavaa tehdä rannekoru siemenhelmillä ja lasihelmillä .