Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Swarovski-kristallit ja helmet & pedantit

Swarovski on brändi, joka tunnetaan laajasti näyttelyliiketoiminnan maailmassa. Swarovski-kiteitä voidaan usein nähdä punaisilla matoilla varustettujen tähtien puvuilla, mutta nämä kiteet eivät ole varattavissa vain varakkaille ihmisille. Ne ovat myös melko yleisiä morsiamien keskiluokan valitsemissa hääpuvuissa. Useimmat ihmiset kuitenkin yhdistävät Swarovski Elementsin pääasiassa koruihin.

Swarovski-koruja eivät tee vain ammattikäyttöön tarkoitetut hopeaseppä. Swarovski-elementit ovat nykyään hyvin suosittuja ihmisillä, jotka käsittelevät käsintehtyjä koruja. Siksi tarjoamme laajan valikoiman Swarovski-tuotteita, jotta voit tehdä jotain poikkeuksellista. Myymälässämme löydät Swarovskin kristalleja, Swarovski-helmiä ja valmiita riipuksia tuotemerkistä. Kaikki ne ovat saatavilla monikokoisina pienimmistä helmistä, joiden mitat ovat 4 mm, suurimpiin 22 mm: n mittaisiin riipuksiin. Voit myös valita useista väreistä (valkoisista tai burgundeista) ja muodoista (kuutiot, pyöreät ja jopa perhoset). Swarovski Elements on ihanteellinen tyylikäs korvakorut, kaulakorut ja rannekorut.

--- lue enemmän ---
SWAROVSKI® ELEMENTS

Swarovski-kiteet ovat Itävallassa valmistettuja erittäin suosittuja helmiä. Helmet ja kristallit korujen valmistukseen ovat erittäin suosittuja, voit tehdä rannekoruista, kaulakoruista tai korvakorusta Swarovskin helmillä . Swarovski-kristallihelmiä, joita myymme tukku- ja vähittäismyyntipakkauksissa. Swarovskin väri ja loistava on yksi maailman kauneimmista.

Swarovski Elements - Swarovski-kiteet

Swarovski-kiteet ovat kiillotettuja helmiä, jotka tunnetaan korujen maailmassa. Asianmukaisesti kehitetyn kiteiden mekaanisen leikkaustavan ansiosta Swarovski Crystalin jokainen elementti on vaikuttava loistava kiilto ja leikkauksen selkeys. Swarovskin kristallit tulivat nopeasti tunnetuksi ja alkoivat näkyä tähtien koruissa.

Tänään Swarovskin kristallit ovat kaikkien saatavilla. Tarjouksessamme löydät Swarovskin helmiä ja Swarovskin helmiä monissa väreissä, koossa ja muodoissa. Jopa henkilö, jolla ei ole kokemusta, voi helposti valmistaa kauniita korvakoruja, kaulakoruja ja rannerenkaita näistä elementeistä. Myymälässämme on myös valmiita Swarovski-riipuksia, kuten sydäntä, kyyneleitä tai päärynämuotoisia. Kuten helmiä ja helmiä, riipukset ovat saatavilla eri väreinä ja kauniina erikoisvaikutuksina.

Swarovski Elements -kristallit ovat paras valinta ihmisille, jotka haluavat tyylikkäitä koruja, jotka sopivat paitsi jokapäiväiseen elämään myös erityistilaisuuksiin. Swarovski-kristallien korut tekevät sinusta häikäisevän! Swarovski Elementsin valtuutettuna myyjänä takaamme laadukkaan, laajan valikoiman ja erinomaiset hinnat.

SWAROVSKI ELEMENTS tuotteet

Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia Swarovski-kiteitä. Suosituimmat artikkelit sisältävät varmasti Swarovskin helmiä. Niitä käytetään mm. Alkuperäisten korvakorujen ja kaulakorujen suunnittelussa. Tarjouksestamme löydät yli sadan lajikkeen helmiä tästä rivistä. Kaikki eri väreissä, koossa ja muodoissa.

Swarovski-helmet

Swarovski-helmet ovat täydellisiä jäljitelmiä todellisista helmistä. Ne on valmistettu laadukkaista kristalliytimistä, niillä on erinomainen pyöreä muoto ja ainutlaatuinen pinnoite. Nämä ominaisuudet tekevät niistä ihanteelliset lisävarusteet ainutlaatuisten kaulakorujen, rintakorujen tai rannekkeiden suunnitteluun. Myymälässämme on Swarovskin helmiä kaikissa väreissä ja koossa.

Swarovski-riipukset kaulakoruille ja rannekoruille.

Swarovski-riipukset, jotka tarjoamme tarjouksestamme, ovat paras valinta, kun suunnittelemme epätavallisia riipuksia ja kauniita käsintehtyjä kaulakoruja. Täydellisen hienostunut muotoilu ja erilaiset ainutlaatuiset muodot ja koot ovat tämän ryhmän tuotteiden tärkeimpiä piirteitä. Se on todellinen tarve kaikille luoville korujen suunnittelijoille ja harrastajille.

Swarovski-kiteet ovat myös erittäin hyvä lahjaide korujen ystäville ja kaikille niille, jotka harrastavat ja ammattimaisesti käsittelevät käsintehtyjä koruja.

Tietoa henkilöstä Swarovski

Swarovski-yhtiö perustettiin vuonna 1895 Daniel Swarovski Itävallasta. 1900-luvun lopulla, kun kristallilasin jalostus oli vielä käsin tehty, hän suunnitteli ja rakensi koneen kristallilasin leikkaamiseen ja jauhamiseen, mikä loi perustan modernien korujen lisävarusteiden valmistukseen. Vuonna 1956 yhteistyössä muotisuunnittelija Christian Diorin kanssa Swarovski loi "Aurora Borealiksen" tai kristallit, joilla oli erityinen visuaalinen vaikutus. Vuonna 1977 luotiin ensimmäinen Swarovski-tuotemerkin koruja.

Tällä tavoin pieni yritys, jonka kotipaikka on Swarovskissa ja joka sijaitsee Itävallassa Wattensissa, on kehittynyt nopeasti ja on tunnettu kaikkialla maailmassa, joka on tähän asti osallistunut kristallilasien ja korujen lisävarusteiden valmistukseen.

Kutsumme sinut tarkistamaan myös japanilaiset Toho siemenhelmet tai Miyuki -helmet, lasihelmet ja jos etsimme halvempia kiteitä, kutsumme sinut CrystaLine-kiteisiin .