Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Puuhelmet korujen valmistukseen.

Puuhelmet kuuluvat suosituimpiin luonnollisiin elementteihin, joita käytetään korujen valmistukseen. Helmet eivät ole kalliita ja niillä on suuria reikiä, mikä tekee työstä paljon helpompaa, myös aloittelijoille. Ne soveltuvat boho-tyyliin ja eteerisiin kesävaatteisiin. Jos ekologisen tyylin ideoita ja halua palata luontoon ovat lähellä sinua, sinun pitäisi kiinnostaa kiinnostusta puuhelmien tarjoamista mahdollisuuksista.

Tarjouksessamme löydät monivärisiä helmiä monissa eri väreissä, kuten valkoinen, vaaleanpunainen, punainen, vihreä, violetti ja monet muut. Suosittelemme myös monivärisiä puuhelmiä . Monissa muodoissa on helmiä: kuutiot, pallot, ovaalit, tangot ja tynnyrit. Puuhelmiä voidaan käyttää kauniiden rannekkeiden, kaulakorujen ja korvakorujen luomiseen. Tällaiset korut voidaan liittää perinteisiin kansankoristeisiin. Jos pidät folk-tyylistä ja puisia koruja, nämä helmet ovat ihanteellisia sinulle! Kun käytät puuhelmiä , voit luoda kauniita luonnollisia koristeita ja koruja, jotka ovat lähellä sinua.

--- lue enemmän ---
puuhelmet

Puuhelmillä on reikä noin 2 mm. Ne ovat luonnollisia helmiä, jotka myydään 20 grammassa tai irtotavarana 500 grammaa. Myymälässämme on pyöreitä, kuutio, soikea puuhelmiä.

Beutiful puuhelmet ovat ensisijaisesti värit. Tässä luokassa löytyy pieniä, keskisuuria ja suuria helmiä monissa väreissä. Mielialastasi tai mieltymyksistä riippuen voit luoda helmiä helmiä kylmissä tai lämpimissä väreissä. Voit sekoittaa ja sovittaa ne väreihin ja muotoihin. Kaikki saaliit ovat sallittuja! Voit myös kehittää ainutlaatuisia kontrasteja, jotka varmasti herättävät mielikuvituksenne - vahva fuksi ja turkoosi, oranssi tai vaaleanpunainen, vaaleanpunainen, on tapa saada mielenkiintoinen sarja tai yksi koru. Puuhelmiä kierteille on hyvä idea viettää iltapäivä ystäväsi kanssa tai hallita vapaa-aikaa, ja mielenkiintoinen harrastus, joka voi muuttua todelliseksi liiketoiminnaksi milloin tahansa.

Puuhelmet ja riipukset - joukko koruja joka kerta

Puuhelmien ja riipusten ansiosta on mahdollista luoda ainutlaatuinen joukko koruja, jotka kaikki ovat yhdenmukaisia värien suhteen. Riipukset voivat toimia upeina korvakoruina tai kaulakorun tärkeimpänä, autioimmassa osassa. Sinun tarvitsee vain valita helmiä ja riipuksia sekä ostaa koruja ja aloittaa intohimoinen työ. Vaikutus on varmasti viehättävä kaikille, jotka katsovat puuhelmistä valmistettuja koruja. Yksittäisten sävellysten tekeminen ja helmien valinta ei ole vain hauskaa vaan myös tapa syventää suhteita esimerkiksi lapsen tai ystävän kanssa. Värikkäät puiset helmet kirkastavat jokaista tylsää sateista iltapäivää ja stimuloivat mielikuvitusta.

puuhelmiä korujen valmistukseen

Puuhelmiä käytetään luomaan alkuperäisiä käsintehtyjä koruja luonnollisella ja boho-tyylillä. Korvakorut, rannekorut ja kaulakorut, jotka on valmistettu puuhelmistä, täydentävät täydellisesti kesää, ilmavia tyylitöitä, joissa on romanttisia lohkoja, kudottuja elementtejä tai reunoja. Tarjoamme sekä luonnonvärisiä puuhelmiä, jotka sopivat ihanteellisesti boho-muotoiluun että monivärisiin ja värikkäisiin helmiin, jotka elävöittävät ja erottavat kevään ja kesän tyylit.

Eri värien ja sävyjen valikoiman lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erilaisia puulevyjen muotoja ja muotoja korujen valmistukseen, kuten palloja, kuutioita tai soikioita, joiden avulla voit tehdä mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia rannekkeita , korvakorut ja kaulakorut.

Jos haluat luoda omia, mielenkiintoisia ja alkuperäisiä korujasi ja samalla keskittyä valittujen korujen aihioiden korkeaan laatuun ja esteettisyyteen, valitse puuhelmet, jotka sopivat ainutlaatuisten käsintehtyjen korujen luomiseen