Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Preciosa®-helmiä - Tšekin helmiä

Preciosa-helmet ovat ihanteellisia korujen valmistukseen. Ne ovat erittäin kestäviä, tasaisia ja mukavia käyttää. Ne ovat myös suhteellisen halpoja, joten pieni määrä voit kerätä paljon helmiä, joista voit luoda kauniita korvakoruja, rannerenkaita, kaulakoruja tai soutache-koristeita. Preciosa-helmet ovat ihanteellisia käsintehtyjen korujen luomiseen.

Preciosa-helmet sisältävät monia lajikkeita: Candy-helmiä, Chilli-, PIP- ja Preciosa-helmiä. Suosituimmat ovat varmasti jälkimmäiset. Pienet helmiä Rocaille koossa ja ulkonäössä muistuttavat japanilaisia helmiä Miyuki ja Toho, mutta ne ovat halvempia kuin ne. Karkkiahelmet ovat puolestaan paljon suurempia (8 mm) elementtejä, jotka muistuttavat painikkeiden ulkonäköä, ja Chillillä ja PIP: llä on pitkänomainen muoto.

Jos olet juuri aloittamassa seikkailua koruilla ja sinulla ei ole aavistustakaan siitä, miten eri helmien värit ja muodot sopivat yhteen, suosittelemme valmiita helmiä ja sekoituksia. Jokaisessa sarjassa on Preciosa-helmiä, jotka sopivat täydellisesti toisiinsa. Myymme helmiä suurissa, tukku- pakkauksissa ja pienemmissä vähittäismyyntipakkauksissa.

--- lue enemmän ---
Preciosa® helmiä

Preciosan rocailles-helmiä, Preciosa-helmiä kirjontaan ja paljon muuta

Tiedätkö, mitä käsintehtyjä tuotteita on? Kauniiden korujen maailma houkuttelee asiakkaita kalliilla jalokivillä varustetuilla näyttelyillä, koska hinnat ovat usein monien tavallisten ihmisten saatavilla. Voit kuitenkin kohdistaa ammattikäyttöön tarkoitettujen jalokivikauppiaiden ja taiteilijoiden tuotteita käsillä oleviin tuotteisiin. Ne, jotka tulevat olemaan yksilöllisen kauneuden tunteen ja oman rajoittamattoman mielikuvituksen tulos. Myymälämme tarjoaa puolivalmiita tuotteita korujen valmistukseen, joista yksi tärkeimmistä paikoista kuuluu Preciosan helmiin. Tsekkiläiset Preciosa -helmet ovat pieniä, mutta jokaisen korujen valmistaja arvostaa niiden muotojen moninaisuutta. Helmet ovat heille kiitollinen materiaali, koska ne muodostavat perustan upeille kaulakoruille, rannekoruille tai renkaille. Preciosan helmistä valmistettu rannekoru voi sisustaa miellyttävän lapsen ranne, mutta se varmasti vetoaa aikuisiin. Näistä tunnetuimmista tšekkiläisistä helmistä on tunnusomaista korkea kestävyys, laadukas työ ja käyttömukavuus. Tärkeä etu on myös niiden alhainen hinta. Kaikki tämä tekee niistä erittäin suosittuja välituotteita. Tämän brändin helmien joukossa on mm. Candy, Chilli, PIP ja helmiä "Preciosa".

Tšekin Preciosan helmiä

Lasihelmiä, joilla on erilaiset läpinäkyvyysastiat sekä mahdolliset värit, voi olla arvokas sisustus, kun yhdistämme ne merkkijonoon, hihnaan tai ketjuun. Koruja varten valmistetut puolivalmisteet antavat loputtomat mahdollisuudet luoda koruja itsellesi tai lahjaksi rakkaalle. Löydät halvimmat helmet, joten älä epäröi ja kokeile omaa taideteostasi. Nerokas DIY antaa sinulle enemmän tyytyväisyyttä kuin myymälässä ostettu valmis koriste. Helmirannekorut voidaan tehdä omalla ajatuksellasi tai muinaisten jalokivien ulkonäöstä tunnetuilla taideteoksilla. Yhdistä lasihelmet ja hopea aihiot taiteellisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Pidä hauskaa Preciosa-helmillä, joissa on korvatulpat ja linkit. Koruja varten on nastoja, kiinnityspalloja ja monia puolivalmiita tuotteita - täydelliset tarvikkeet käsintehtyihin koruihin. Sen ansiosta jokainen nainen voi tuntea paitsi kaunista, myös älykäs ja luova. Meidän on päästävä eroon yhteisestä materiaalista, josta helmiä tehdään? No ei. Muinaisessa Egyptissä koruja oli yhdistetty ilman komplekseja, jalometalleja ja kalliita laseja ja jopa keraamisia palloja. Raaka-aine oli vähemmän kuin työn laatu ja esteettisyys. Eikö tämä ole suuri inspiraatio?

Mistä ostaa Preciosan helmiä? Tukku- ja vähittäismyynti

Voit ostaa Preciosan helmiä myymälässämme vähittäis- ja tukkukaupoista, mukaan lukien 20 g, 50 g tai 250 g pakkauksia. Tarkista helmi-myymälämme .