Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Posliinihelmet ja keraamiset helmet

Posliinihelmet valmistetaan valkoisesta keraamisesta massasta, joka on jaloin keraaminen materiaali. Siksi lauseita '' posliinihelmiä '' ja '' keraamisia helmiä '' käytetään vuorotellen. Vaikka posliini tunnetaan yleensä tyylikkäiden ruokailuvälineiden materiaalina, sitä käytetään myös korujen valmistamiseen. Posliinihelmet kuuluvat korujen materiaalien monipuolisimpiin elementteihin.

Ne valmistetaan monissa väreissä ja monissa muodoissa. Tarjouksessamme löydät kiiltävät helmet pallojen, neliöiden, tiilien muodoissa, mutta myös kyyneleiden ja kukkien muodossa. Suosittelemme hahmojen muotoisia posliinihelmiä, kuten enkeleitä, leppäkerttuja, kissoja ja perhosia. Jos aiot tehdä pieniä tyttöjä varten koruja, löydät varmasti jotain mielenkiintoista hahmojen verkkosivulla. Rannekoru leppäkerttuista tai delfiineistä tuo hänelle paljon iloa! Mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen muotoilun takia posliinihelmet auttavat sinua erottamaan itsesi ja luomaan koruja, joita ei löydy missään kaupassa!

--- lue enemmän ---
posliinihelmet

Helmikauppa tarjoaa suuren valikoiman posliini- ja keraamisia helmiä . Myymme irtotavarakassissa tukkuhinnoin, mutta myymme myös harrastajalle pienemmissä vähittäiskaupoissa. Voit valita monivärisiä posliinihelmiä tai enemmän perinteistä valkoista keraamista . Kaikki riippuu siitä, millaisia koruja teet.

Posliinihelmet - ainutlaatuiset muodot ja värit

Posliinihelmet ovat laajan valikoiman tuotteita itse valmistetuille koruille, joista löydät monia mielenkiintoisia muotoja posliinihahmosta. Niihin kuuluvat esimerkiksi lintukuvioiset helmet (pöllöt, tukaanit), värikkäät kalat ja pennut, siat, perhoset, sammakot ja leppäkerttu sekä kengän muotoiset helmet. Tämä ei kuitenkaan ole kaikki. Tähän luokkaan kuuluvat myös helmet, jotka kuvaavat saarta, jossa on tahra, korttipakkaus tai vihannekset. Posliinihelmien palettia täydentävät mallit, joissa on perinteisiä muotoja (kuutioita, palloja), litteitä helmiä, kyyneleitä, posliinihelmiä, tynnyreitä, tiiliä tai batters. Voit valita monista houkuttelevista väreistä, jotka voivat olla sekoitus- ja puolivalmiita koruja - niiden ansiosta voit helposti laittaa helmiä esimerkiksi langalle ja sulkea kestävän lukon avulla.

Värikkäät rannekorut ja herkät korvakorut

Posliinihelmet ovat inspiraation ja hyvien ideoiden kaivos. Suuri määrä posliinihelmiä ja -värejä antaa sinulle mahdollisuuden luoda erittäin hienostuneita ja epätavallisia koruja. Kesästylizointiin voit luoda kauniin rannekorun, jossa on helmiä ja asumattomat saaret. Tällainen rannekoru soveltuu esimerkiksi ilmavaksi mekoksi. Helmillä voit valmistaa koko joukon koruja, jotka ovat muodoltaan tai väriltään yhdenmukaisia. Herkät posliinikorvakorut, esimerkiksi kyynel- tai pieniä palloja, sopivat täydellisesti samanvärisiä palloja sisältävään kaulakoruun. Tämän rannekkeen ja ajattomien joukko eri tilanteissa on valmis. Helmien värit voidaan sekoittaa, mikä luo ainutlaatuisia yhdistelmiä. Voit luoda korallin, joka vastaa yhtä valittua mekkoa tai puseroa. Sinun tarvitsee vain sopia vastaavista linkeistä ja korujohtoista, jotka ovat myös tarjouksessamme. Mahdollisuus on myös vain helmet, jotka on tarkoitettu yksittäisten korujen luomiseen.

Posliinihelmet

Posliinihelmet ovat ihania pieniä ihmeitä, jotka voidaan muuntaa pieniksi, hohtaviksi taideteoksiksi käyttäen linjaa tai merkkijonoja ja hieman mielikuvitusta. Posliinihelmet ovat erittäin viehättäviä puolivalmiita tuotteita koruja varten. Ne soveltuvat rannerenkaita, kaulakoruja, korvakoruja sekä käsilaukkuja, vaatteita tai rintakoruja. Jotkut posliini amatöörit, he jopa tekevät käsintehtyjä ruusukoita. Posliinihelmet ovat saatavilla lukemattomina väreinä, kokoina ja muotoina, minkä ansiosta voit luoda mitä tahansa. Nämä käytännölliset puolivalmiit tuotteet koruille ovat pyöreitä, soikea, pitkänomainen ja tasainen. Laaja valikoima vaihtoehtoja on myös suuri plus, kun kirjaudumme DIY: n "tee se itse" -kurssiin - joka on yksinkertaisesti "tee se itse".

Aiheen asiantuntijat tietävät, että posliinikorut on usein kallista. Joten kun ostat koruja korutarvikkeet korunosat muodossa, meillä on takuu siitä, että olemme saaneet unelmapelanhelmiä halvimmalla hinnalla.