Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Paljetit koruja varten

Värikäs paljetteja parasta laatua. Koristeellinen paljetteja on erittäin laaja luokka, joka koostuu poikkeuksellisista helmistä, jotka löytävät monia käyttötarkoituksia. Paljetit liittyvät lähinnä vaatteita tai asusteita koristaviin elementteihin, mutta niitä voidaan käyttää myös helmina yllättävien korujen luomiseen.

Nämä flitterit ovat paksumpia kuin ne, jotka on ommeltu vaatteisiin, ja niille on ominaista myös mielenkiintoiset muodot ja korkea työn laatu (ne leikataan hyvin huolellisesti). Flitterillä voit tehdä herkkäjä koruja sekä hieman feistyä disko-tyyliin. Nämä helmet elävöittävät kaikki vaatteet ja sopivat jokaiselle naiselle iästä riippumatta. Perinteistä valmistetut korut heijastavat valoa, jonka ansiosta se kirkastaa flitteriä kantavan henkilön kasvoja. Lisäksi esimerkiksi pienet pyöreät korvakorut voivat olla sopivia koruja kouluikäiselle tytölle - voit tehdä ne itse, käyttämällä korujen sormia tai pyydä apua äidiltä. Peilattujen helmien avulla voit antaa mielikuvituksenne villiä ja luoda koruja, jotka ovat täynnä positiivista energiaa, uskomattomia värejä ja upeita yhdistelmiä. Tarjouksemme sisältää mm. Laser-flitterit ja kerma-sateenkaaren.

--- lue enemmän ---

Paljetit - trendikkäät muotikorut

Paljetit ja helmet voidaan käyttää eri tavoin. Tässä luokassa on elementtejä, jotka on luotu sinua tekemään kauniita ja silmiinpistäviä korvakoruja. Tähän sopivat ihanteelliset mallit, kuten kyyneleet, lehdet, suuret ympyrät, paljetteja - hampaita, suorakulmioita tai tähtiä. Taitavasti käyttää korujen aihioita, kuten hopeakorvakoruja, voit tuoda kaskadi-korvakoruja, jotka koostuvat useista elementeistä, jotka on järjestetty toistensa yläpuolelle tai keskeytetty toistensa kanssa. Tällä tavoin voit yhdistää eri värejä, kuten punaisia, vihreällä tai keltaisella sinisellä. Tämä koru on täydellinen, esimerkiksi hullu yönä klubissa tai kotipuolueella.

Paljetit - helmet kaikissa tilanteissa

Korvakorut eivät ole ainoat mahdollisuudet, joita flitterit antavat. Meidän sequin-myymälämme tarjoaa elementtejä, jotka voivat muodostaa ainutlaatuisen rannekkeen. Mitä tarvitaan? Kestävä merkkijono tai korujen lanka missä tahansa värissä, paljetteja, jotka voidaan yhdistää toisiinsa "tasainen" ja peruspisteiden tuntemus. Tällä tavoin rannerenkaita valmistetaan esimerkiksi ympyröistä tai neliöistä, suorakulmioista (malleista, joissa on reiät molemmilla puolilla) tai esitteistä. Toisaalta hampaiden kaltaiset elementit voivat olla rannekkeen ripustava linkki. Näistä elementeistä valmistettu kaulakoru voi vastata koristeiden ja rannekorun värit ja muodot. Kerma-sateenkaaren koristeelliset flitterit mahdollistavat korujen valmistamisen, jotka yhdistyvät kauniisti kesäisin. Näille helmille on ominaista kauniit värit ja kiiltävä pinta. Niiden avulla valmistetaan naisellinen, makea ja herkkä koruja, jotka sopivat täydellisesti iltapäiväiseen kahvitaukoon.