Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Korut ja pakkaukset

Korujen pakkaukset ja laatikot ovat suosittuja tarvikkeita. Korut on täydellinen lahja kaikenikäisille naisille. Lisäksi jokainen kerta on hyvä antaa rakkaalle silmä, rakkauden helmi. Jotta korut näyttävät todella upeilta, kannattaa miettiä tiettyä tärkeää elementtiä.

Kyse on korujen pakkaamisesta , mikä tekee lahjasta kauniin. Tällaisen pakkauksen ei tarvitse olla väliaikainen - sitä voidaan käyttää korujen säilyttämiseen täydellisessä järjestyksessä. Pinottu koru on takuu siitä, että voit nopeasti löytää laatikosta tai rintakehästä mitä tarvitset tällä hetkellä. Korupakkausten luokka sisältää tuotteita, jotka eivät ainoastaan säilytä valmiita kaulakoruja tai korvakoruja, vaan sisältävät myös helmiä, puolivalmiita koruja ja ... ideoita uusista koristeista. On hyvä saada ne ennen kuin aloitat työskentelyn. Helmien järjestäminen esim. Väreillä, tyypeillä tai muotoilla auttaa hallitsemaan tuloksena olevia koruja ja yksinkertaistaa myös huomattavasti kunkin mallin työtä.

--- lue enemmän ---
pakkaukset

Korujen pakkaukset, Organza-laukut ja korut

Korujen pakkaukset voidaan jakaa kahteen ryhmään. Yksi niistä on koristeellinen pakkaus, joka on tarkoitettu pääasiassa nykyisen korun pakkaamiseen. Kyse on puoliksi läpinäkyvästä organza-pussista, joka sulkeutuu ja vetää nauhaa. Ne ovat koristeellisia, tyylikkäitä ja esteettisiä pakkauksia. Voit kätevästi piiloutua kauhuissa sisustuksissaan esimerkiksi puuhelmistä tai lasihelmistä valmistetussa kaulakorussa tai rannekorussa. Valittavissa on monia erilaisia pusseja: tähdet, sydämet, tavallinen tai läpinäkymätön. Kullanväriset pussit voivat sisältää koruja, joissa kultainen väri on vallitseva; hopeakorut - hopeakorut. Tämän ansiosta voit hallita kaikkia kaulakoruja ja rannekoruja. Muovilaatikot ovat ihanteellinen ratkaisu helmien, korujen aihioiden ja korujen valmistukseen. Väliseinien avulla voit erottaa helmiä eri kuvioista ja väreistä. Tällä tavoin kaikki on aina käsillä ja täydellisessä järjestyksessä. Kasetit ovat erittäin kestäviä ja tiiviisti suljettuja, joten ne suojaavat niiden sisältöä hyvin.

Projektin järjestäjä tai ideoiden järjestäminen

Korut-pakkauksemme on luokka, jossa on myös muovikoruja. Niissä on erityisiä uria, joihin voit sijoittaa helmiä - tällä tavoin on helppo liikkua helmillä, voit järjestää ne vapaasti, muuttaa järjestystä, valita muotoja ja värejä. Voit sijoittaa vara-helmiä laatikkomaisiin onteloihin ja sisällyttää ne suunnitteluun. Tämän projektin, esimerkiksi kaulakorun tai rannekorun ansiosta, sitä voidaan muokata missä tahansa luomisvaiheessa. Hankkeen järjestäjä on erittäin kevyt ja toimiva kohde, ja sen kanssa työskenteleminen on todellinen ilo ja kyky ymmärtää korujen suunnittelijan roolia.