Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

koruja valmistavat materiaalit

Jousimateriaalit : Johdot, langat, langat nauhat - nämä näennäisen vaatimattomat koruja valmistavat puolivalmiit tuotteet, joissa on vähän mielikuvitusta, voivat muuttua epämääräisiksi ja ainutlaatuisiksi koristeiksi. Osta heitä edullisimmilla hinnoilla.

--- lue enemmän ---

Jousimateriaalit: Johdot, jouset, langat, lanka korujen valmistukseen

Käyttämällä luovuuttasi voit luoda uskomattomia koruja, jotka eivät tee sinusta tuntuu ja sopii joka kerta. Silkkijouset ovat täydellisiä käsintehtyjen korujen puolivalmiina tuotteina, esimerkiksi kaulakorun tai rannekorun pohjana. Ribat ja langat, joita käytetään useimmiten kaulakorujen ja rannekorujen valmistukseen, lisäämällä niihin esimerkiksi lasihelmiä, kivestä tai puusta valmistettuja puolivalmiita tuotteita. Suuri lisäys on myös huopakappaleita. Nauhat ovat myös elementti, josta voit luoda jotain ainutlaatuista ja ihastuttavaa. Nauhoja ja silkkijohtoja voidaan käyttää myös vaatteiden, laukkujen, kenkien ja vyön koristeina. Näiden elementtien käyttö on meidän mielikuvitus ja luovuus. Kaikki nämä puolivalmisteet voidaan ostaa eri pituuksina, kokoina ja halkaisijoina, mikä antaa todella laajan kentän kaikille käsintehtyjä koruja.