Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Helmen äiti - helmi-helmiäiset korut

Nacre- helmet ovat helmiäisiä helmiä ja ne kuuluvat arvokkaimpiin luonnollisiin helmiin korujen valmistukseen. Nacre tuotetaan helmi-ostereiden kuorissa ja joissakin muissa niiden helmiä kasvatetuissa nilviäisissä. 1500-luvulta lähtien tätä jaloa materiaalia on käytetty Euroopassa koristeiden ja koristeiden valmistukseen. Suosituin käyttö on kuitenkin korujen tekeminen. Tarjouksessamme löydät paljon nacre-helmiä suosituimmissa vaaleissa väreissä, kuten valkoinen ja hopea, mutta myös joitakin helmiä vähemmän tyypillisissä väreissä, kuten ruskea, ametistiini tai vihreä.

Suosittelemme yksivärisiä ja monivärisiä helmiä yksinkertaisissa muodoissa, kuten tynnyreissä, palloissa, suorakulmioissa ja neliöissä, sekä hienoja muotoja, kuten kynsiä, papuja, lehtiä ja kyyneleitä. Jotkut myymälän suosituimmista tuotteista ovat valmiita nacre-riipuksia. Ne mahdollistavat kauniit, tyylikkäät korvakorut ja kaulakorut viettämättä paljon aikaa. Myymme riipuksia pyörien, tähtien, kuun, kalojen ja muiden mielenkiintoisten muotojen muotoon.

 

--- lue enemmän ---
helmimassa

Helmistä valmistetut korut

Helmiäinen korujen valmistukseen on saatavana pienikokoisia ja erikokoisia elementtejä. Muodostamme löytyy sekä yksivärisiä helmiäisiä elementtejä että silmiinpistäviä monivärisiä yksityiskohtia, jotka kiehtovat lumoavia värikombinaatioita. Monokromaaliset soikeat ovet ja hienovaraiset kyyneleet, joilla on pyöristetty muoto, ovat hyvin jalokuntoisia, joista korujen taidetta voi luoda herkkä ja uskomattoman naisellinen äiti-helmi-rannekkeet, korvakorut tai tyylikkäät kaulakorut. Luonnollisen epäsäännöllisen muotoiltujen helmiäisten rikkaiden värivaihtoehtojen ansiosta nacre-helmet ovat täydellinen materiaali, jolla luodaan jalokiviä, joita erottaa tavanomainen muotoilu ja fantasia. Yksiväriset pallot, hoikka ja tyylikäs lehdet ja kynnet, jotka voidaan yhdistää vapaasti toisiinsa, tarjoavat suunnittelijoille inspiraatiota, minkä ansiosta luodaan ainutlaatuisia helmiä ja riipuksia, joilla on alkuperäinen viehätys.

Moniväriset korutarvikkeet helmistä

Suosituimpia helmi-elementtejä ovat kuitenkin silmiinpistävät, moniväriset lisävarusteet, joissa on upeita värejä ja kuvioita, jotka korostavat käsintehtyjen korujen ainutlaatuista tyyliä. Niitä on saatavana paitsi pieninä, pitkänomaisina kavereina, ympyröinä tai nuolina, mutta myös vaikuttavina, suhteellisen suurina muotoina, jotka lumoavat modernin geometrisen yksinkertaisuuden, kuten neliöt ja suorakulmat. Todellinen silmän juhla on silmiinpistävä monivärinen täplikäs nugget, samoin kuin sateenkaari ja decopauge, jotka alkuperäisten korujen ystävien joukossa ovat absoluuttinen osuma useilla vuodenaikoilla. Yhdistämällä ne fyysisesti maalatuilla eri muotoisilla riipuksilla (tähdet, kukat tai kalat) ja yhdessä korujen aihioiden kanssa voit luoda todellisia koruja mestariteoksia.

Helmiäinen korujen valmistukseen

Helmi on luonnollinen, jalo materiaali, jota käytetään koristeluun ja koruihin vuosisatojen ajan. Nacre-helmien mahdollisuuksia koristeen luomiseen ovat äärettömät. Ne riippuvat vain mielikuvitustasi ja luovuudesta. Helmihelmihelmet tekevät niistä tehtyjä rannerenkaita, kaulakoruja tai korvakoruja erittäin tyylikkäitä ja ainutlaatuisia. Valtava valikoima helmiä ja värejä antaa sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia DIY-koruja. Tarjoamme sisältää sekä herkät, kevyet helmillä värit että vahvemmat ja rohkeammat. Tarjoamme yksivärisiä, monivärisiä helmiä ja erilaisia muotoja ja muotoja. Tarjoamme myös helmistä valmistettuja riipuksia, joissa on erilaisia mielenkiintoisia muotoja. Niiden ansiosta voit luoda helposti ja nopeasti tyylikkäitä korvakoruja tai kaulakoruja. Luo mielenkiintoisia tuotteita ja sarjoja yhdistämällä ne muihin korutuotteisiin . Sivustollamme löydät lisää. erilaisia Lasihelmiä , muovia, puuhelmiä, puolijalokiviä ja Swarovskin kiteitä . Voit ostaa myymälässämme edullisimmat helmet sekä tarvittavat puolivalmisteet korujen valmistukseen.