Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Luonnonhelmet korujen valmistukseen

Tarjoamme monia luonnon helmiä . Voit tarkistaa puolijalokivikategoriamme, tai täällä voit ostaa puuhelmiä, helmiäisiä, korallia, kuoret. Myymme vähittäismyyntipakkauksissa tai tukkukaupoissa. Sinulla on valtava valikoima helmiä, muotoja, värejä.

Luonnollisten helmien luokka on rikas ja monipuolinen valikoima, jossa on esimerkiksi korallihelmiä ja helmiäisiä, puuhelmiä ja kookoskuorista valmistettuja helmiä sekä kuoret ja luonnonhelmet. Nämä helmet antavat sinulle rajattoman kyvyn luoda ainutlaatuisia ja ainutlaatuisia luonnollisia koruja. Muotojen ja värien moninaisuus antaa mahdollisuuden luoda eri tyyppisiä koristeita, jotka korujen avulla saavat kestäviä koruja vuosia. Puuhelmet ja kookoskuorihelmet ovat sopusoinnussa etnisten korujen luonnollisen ekologisen kehityksen kanssa. Luonnolliset korallit muistuttavat simpukoita, helmiä ja kaukaisia ja eksoottisia maita. Värikkäät helmet auttavat luomaan hienovaraisia ja hyvin naisellisia koruja.

--- lue enemmän ---
natural helmiä

Luonnolliset helmet - tapa näyttää vaikuttavalta

Luonto antaa paljon inspiraatiota ja rohkaisee sinua luomaan omat ainutlaatuiset korut. Luonnollisten helmien ansiosta voit helposti saavuttaa silmiinpistävän vaikutuksen. Kukin helmien ryhmä ansaitsee huomion. Kuoret ovat ainutlaatuisia elementtejä, joiden avulla voit luoda eksoottisen rannekkeen. Spiralikuoret, käyrät tai pitkänomaiset kuoret toimivat kaulakorun riipuksina tai kaikkein paljainina osina. Pieniä värikkäitä kuoret voidaan sekoittaa yhteen, jotta muodostuu sateenkaariranneke. Luonnolliset helmet ovat ajatus kudottu etnisten aksenttien jokapäiväiseen stylaatioon. Litteät pyöreät helmet ja yksi suurempi lehtiä tai sydäntä ovat täydellinen idea pitkälle kaulakorulle, joka näyttää hyvältä, esimerkiksi kirkas kesämekko. Voit myös luoda kevyitä korvakoruja kookospähkinäelementeistä.

Helmet ja helmiä koralli - uusi klassikko

Luonnollisten helmien avulla voit luoda koruja, jotka vetävät sinut luonnosta suoraan. Korallista valmistetut helmet ovat itsessään klassisia - ne olivat kerran hyvin muodikkaita, he tulevat takaisin armoon tänään. Esimerkiksi chilipippurit yhdessä kolikon muodossa olevien litteiden helmien kanssa tekevät kaulakoruista, jolla on hieman saalistava luonne. Luonnolliset helmet - pieni, värikäs ja kiiltävä on idea kaulakorusta sekä rannekoru disko-tyyliin. Värit voidaan yhdistää vapaasti luomaan erottuva ja täynnä makuainekoostumusta. Epäsäännöllisten reunojen helmiä on täydellinen materiaali koruja varten, joka on säilyttää luonnollinen, häiriöttömän muoto. Ne sopivat sekä iltapukuun että asuun luonnollisista kankaista.

Ennennäkemätön lajike, joka luonnehtii luonnollisia helmiä , antaa sinulle mahdollisuuden luoda luonnollisia, ekologisia ja etnisiä koruja. Poikkeuksellisen muodikkaita nykyään käsintehtyjä koristeita, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista, muodostavat yksilöllisen pohjan ja luovat ainutlaatuisen tyylin.

Luonnolliset helmet, jotka esiintyvät monissa mitoissa, muodoissa ja väreissä, määrittävät käsitteen suuren vapauden korujen luomisessa. Luonnollisista helmistä valmistetut käsintehdyt tuotteet ovat ennen kaikkea ainutlaatuisia ja kestäviä. Rannekoruista valmistettu rannekoru tai riipus houkuttelee silmää.

Luonnonhelmet ovat saatavilla monenlaisista helmistä:

koralli ,

helmet ,

kookoskuoret ja. \ t

puuhelmet ,

luonnonhelmet ,

kuoret.

Suuri valikoima korutarvikkeet korunosat valmistustuotteita korujen valmistukseen luo rajattomat mahdollisuudet luoda ainutlaatuisia koristeita, jotka luovat korkealaatuisen, käsin tehdyn, tarkkuuden ja ainutlaatuisuuden ansiosta paljon kilpailua massatuotteisiin koruihin. Korut luonnollisista helmistä on varmasti mielenkiintoisempi. Myymälässämme on myös korukivet , joista suurin osa on valmistettu todellisesta luonnonkivestä.