Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Nahkajohto ja nauhamateriaali

Nahka- ja materiaalikaapelilla on keskeinen rooli käsintehtyjen korujen valmistuksessa. Jos olet kyllästynyt perinteisistä hopeaketjuista tai muista perinteisistä materiaaleista valmistetuille ketjuille, ehkä ehkä on korkea aika ostaa nahkajohtoa. Nahkahihna sopii mielenkiintoisten korujen ja korujen luomiseen. Niitä käytetään yleensä rannekkeiden valmistukseen. Jos haluat valmistaa uuden, hienon rannekkeen mahdollisimman nopeasti, riittää, kun yhdistät osan ohuesta koruhihnasta värikkään viehätyksen kanssa. Haluatko mieluummin hienostuneemman suunnittelun? Käytä muutamia merkkijonoja eri väreissä!

Tarjouksessamme löydät monenlaisia nahkaverhoja ja materiaaleja. Myymme hihnoja, jotka on valmistettu lehmännahasta ja tekonahasta, materiaalinauhoista ja punottuista hihnoista. Myymälässämme on sileä johto, litteä johto ja materiaalin käärmeen ihovaikutuksen elementit. Korutuotteitamme on saatavana useista väreistä ja kooista erittäin ohuista (sopii erinomaisesti hienoille kaulakoruille ja hienovaraisille korvakoruille) 14 mm: n mittaisille.

--- lue enemmän ---
nahkanauha

Meidän helmi kauppa tarjoamme nahkanyörillä luomiseen rannekoru, kaulakorut. Myymme vähittäismyyntipakkauksissa tai irtotavarana tukkuhinnoin. Meillä on runsaasti eri värejä, kokoja. Nahkahihna on erittäin suosittu materiaali, jota tarvitset yleensä ostamaan joitakin korujen löytöjä, etenkin joidenkin päiden luomiseksi rannerenkaita tai kaulakoruja varten.

Nahkajohto - rannekorut riipuksilla ja kaulakoruilla

Jousen muodossa oleva korunauha antaa loputtomat mahdollisuudet luoda ainutlaatuisia koruja. Esimerkkinä voi olla rannerenkaita. Vain muutamat eri hihnat koristavat herkillä, pienillä riipuksilla ja kiinnittävät koko hopeanväriset pinnat leveän liuskan muodossa. Rannekoru, joka on täynnä pieniä asioita, antaa vaikutelman "kaaosta hallinnassa". Turkin rannekorut eivät kuitenkaan ole kaikki, koska hihnoilla varustetut kaulakorut näyttävät myös erittäin mukavasti. Kaksi tai kolme hihnaa riittää luomaan vaatimattoman, mutta erittäin hienostuneen sisustuksen. Sinun pitäisi esimerkiksi asettaa hihnoja, muutamia puuhelmiä tai luonnonhelmiä, ja meillä on valmiina muotoilu kaulakoruista tai rannekkeista, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista. Sinun täytyy korjata ne niin, että ne eivät muuta heidän asemaansa. Se riittää 3-4 helmet yhdelle hihnalle. Tämän seurauksena saatu kaulakoru on sekä mekko että valkoinen pusero. Herkät helmet, helmet ja riipukset toimivat myös punotun hihnan rannekkeen tapauksessa. Korujen korut voivat muodostaa kaulakorun pohjan. Tämäntyyppinen koristelu tulisi sijoittaa lähelle kaulaa, jotta voidaan näyttää esimerkiksi kiillotettu koristekivi riipuksen muodossa.

Korvakorut, joissa on nahkajohto ja paksut rannekorut

Rannekorut ovat luokka, johon on sijoitettu litteät nahkaiset nauhat. Voit tehdä noin 10 cm leveän rannerenkaan, sijoittaa helmen tai riipuksen kullekin merkkijonolle, ja koko on liitetty leveällä soljella. Litteät korujen hihnat sopivat pitkien korvakorujen valmistukseen. Aivan yläreunassa muutaman saman pituisen merkkijonon (ne voivat olla samoissa väreissä tai erilaisissa), joissa on koruja varten koruja varten koruja, joiden korvakorut ovat etno-tyylisiä. Ne sopivat hyvin kesän vaatteisiin, joissa on nahkaelementtejä.