Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

muovihelmet / akryylihelmet / Synteettiset helmet - muovihelmet

Jos tarvitset halpoja helmiä irtotavarakassissa, olet oikeassa helmikaupassa. Tarjoamme synteettisiä helmiä , muovihelmiä ja paljon muuta tuotteita korujen valmistukseen. Voit liittyä niihin korujen löytöihin ja tehdä kauniista mutta halvalla rannekorusta tai kaulakorusta.

--- lue enemmän ---

Muovihelmet, akryylihelmet, riipukset - hämmästyttävä värikäs maailma.

Fimo-materiaalista valmistetuille synteettisille koralleille on ominaista pääosin kukat. Tarjouksemme sisältää fimo-helmiä pallojen tai litteiden mallien muodossa. Fimo-helmiä käytetään luomaan etnisiä, energisiä koruja, täynnä positiivisia tunteita. Tämäntyyppiset helmet eroavat toisistaan, koska massa on järjestetty eri tavalla. Tämä on kuitenkin kiistaton etu, koska näiden helmien korut ovat ainutlaatuisia. Kullanvärisillä verhoilla päällystetyt muovihelmet mahdollistavat tyylikkään illan koruja. Punainen väri hartsihelmet, esimerkiksi pallojen muodossa, tuovat esiin kaulakorun, joka muistuttaa lasten leikkikaluja, jotka taideteoksissa kerran tekivät helmiä ja rannerenkaita.

Synteettiset helmet / akryylihelmet Värikäs kimallus joka päivä

Shamballa-helmet ovat kauniita koristeita, joiden epätasainen koristepinta heijastaa loistavasti valoa. Voit luoda ilmeikäs ja täynnä ainutlaatuista viehätystä, jossa on erittäin naisellinen koruja illanviettoon. Synteettiset helmet korvaavat menestyksekkäästi todelliset helmet ja ne on kauniisti esitelty yhdessä tyylikkäiden arjen kanssa. Muoviset kyyneleet ovat hyviä helmiä korvakorujen valmistamiseen. Suurten värien määrän ansiosta värejä voidaan yhdistää toisiinsa kontrastin perusteella, jolloin luodaan rehevä malli koruista, joka sopii erinomaisesti lomamatkalle. Värikäs helmiä, jotka on yhdistetty muovimassaan, on "boho" -tyylien faneille. Ne sopivat täydellisesti ilmaviin mekkoihin. Muovisia hopeaa riipuksia (tähdet, sudenkorennot, perhoset, sydämet) voidaan käyttää valmistettaessa ranneketta, joka koostuu monista elementeistä, kuten modulaarisista helmistä.

Erilaisia värejä ja muotoja - muovihelmiä luodaan rajattomat mahdollisuudet luoda koruja, jotka soveltuvat sekä erityistilaisuuksiin että joka päivä. Valmistettu eri muotoisista muovihelmistä, palloista, kyynelistä, tasaisista ja epäsäännöllisistä elementeistä, kuten hopea-jäljitelmäriipusta, ne näyttävät hyvältä kaulakoruina, rannekoruina ja korvakoruina.

Heidän ennennäkemättömän kevyytensä ansiosta voit luoda koruja, jotka koostuvat useista kerroksista helmiä, kuten pitkät kaulakorut, jotka on punottu useita kertoja. Muovihelmiä on saatavana erittäin monenlaisina muotoina ja väreinä. Fimo-helmiä, joissa on kukka-aiheinen pyöreä tai tasainen muoto, on esitetty ainutlaatuisesti. Hartsihelmet punaisena, täydellisesti jäljittelevät pellavaa, jolloin voit luoda etnisiä koruja. Shamballa-helmiä, epätasaisilla, koristeellisilla pinnoilla, jotka ovat ihanteellisina läsnä yksinomaisissa koruissa ja luovat ainutlaatuisen illan tyylin.

Erilaisia muovisia helmiä, hyvin monenlaisia värejä, on käsintehtyjen korujen perusta. Erinomainen, pohjana, ainoana elementtinä ja liittiminä korutarvikkeet korunosat löytämiseen tarvitaan koruja valmistavia tuotteita ainutlaatuisten, ainutlaatuisten lisävarusteiden luomiseksi.