Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Metallihelmet ja välikappaleet

Metallihelmiä on käytetty monien vuosien ajan korujen valmistukseen. Ne eivät todellakaan ole kevyitä, mutta ne ovat helppokäyttöisiä ja kovia. Myymälässämme löydät laajan valikoiman metallihelmiä . Myymme pieniä ja isoja kokoja 5,5 mm: stä 8x15mm: iin. Suosittelemme metallilankoja lanka-, koriste- (kukat, perhoset ja kalat), kiiltävät lumiharkot ja valmiit hurmaa. Jos haluat kevyempiä elementtejä, myymälässämme on värikkäitä alumiinihelmiä kuutioiden, pallojen, soikioiden ja kyyneleiden muotoon.

Metallielementtejä käytetään koruissa erittäin usein komponentteina, kuten väliseininä ja kiinnittiminä. Meiltä löydät monia metalli puolivalmisteet korujen myös välilevyt. Metallihelmet eivät yleensä liity herkkiin, tyttöjen koruihin. Ne ovat kuitenkin täydellisiä punk-koruille. Rannekoru tai kaulakoru metallielementeistä on tämän tyylin ydin. Jos haluat tyylikäs tyyli, yhdistä metallihelmet lasilevyihin. Tällainen yhdistelmä varmasti voittaa yksitoikkoisuuden.

--- lue enemmän ---
metallihelmet

Metallihelmiä, joita kutsutaan myös joskus välikappaleiksi , ovat erittäin mukavia tuotteita korujen valmistamiseksi puolijalokivistä tai lasihelmistä. Yleensä laitat yhden metallihelmen ja jotkut kivet tai lasihelmet, liität ne kangasmateriaalin ja korujen löytämiseen. Myymme monia eri muotoja, kokoja vähittäis- tai irtotavarapusseissa. Hintamme on yksi halvimmista markkinoilla.

Korut on valmistettu metallihelmistä - maailma on täynnä inspiraatiota

Metallihelmet ovat laaja tuoteryhmä, jossa on ainutlaatuisia helmiä ja ripustimia. Metallilangan pallot ovat erittäin tehokkaita. Epäsäännöllisesti kääritty johdot muodostavat viehättäviä esces-flores, joista voit tuoda esiin maagisen charmin ja kaulakorut ja rannekorut. Tällainen sarja soveltuu täydellisesti mustaan asuun, esim. Samettipuvun kanssa. Tässä luokassa on myös helmissä metallihelmiä, joita voidaan levittää mihin tahansa helmiin, esim. Pallon muotoiseen muotoon, jotta se voidaan elvyttää hieman tai antaa sille mielenkiintoisen ilmeen. Metalliset välikappaleet, joissa on kuutiometriä zirkonia, erottavat samanvärisiä helmiä ja luovat miellyttävän koristeen yhtenäisessä helminauhassa. Helmet, jotka ovat lumipallojen muodossa, ovat mielenkiintoisia elementtejä, joista voit tehdä herkän, hyvin naisellisen, koruja.

Metalliset riipukset ja välikappaleet, joissa on kuutio zirkonia

Metallihelmet ovat luokka, joka sisältää myös värikkäitä riipuksia. Riipukset ovat hyvin erilaisia. Niihin kuuluvat kukat, lehdet, eläimet (esim. Delfiinit, kissat ja linnut), esineet (pussit, kengät, Aladdinin lamppu) ja luvut. Kaulakoruissa, mm. Metallihelmissä, kuten helmissä ja välikappaleissa, joissa on kuutiometriä zirkonia, pallot tai levyt näyttävät hyvältä. Riipusten muodossa olevat metallihelmet tulevat erittäin houkuttelevaksi elementiksi mistä tahansa rannekkeesta, mikä luo kannattaa käyttää meidän johtoja ja koruja. Näiden helmien ansiosta voit luoda "teemarannekorun" eli helmet, joissa riipukset on asetettu eläimiin tai niihin, jotka kuvaavat ajoneuvoja tai naisellisia lisävarusteita (kukkaro, nastat). Yhdessä herkkien muistuttavien helmien kanssa

Korut ja korutarvikkeet halvimpaan hintaan

Verkkokaupan tarjous sisältää mm. Metallihelmet. Niitä käytetään luomaan kauniita koruja, joita voit tehdä itse. Tämän ansiosta sinulla on ainutlaatuisia, ainutlaatuisia koruja, jotka näyttävät hyvältä sinulle, perheellesi, ystävillesi ja muille ihmisille, jotka sitä käyttävät. Kaulakoruja, rannerenkaita, sormuksia, korvakoruja ja paljon muuta voidaan hankkia verkkokaupassa ostamillasi helmillä. Se on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Voit aina ostaa itsellesi metallihelmet, jotka ovat tarpeen tehdä jotain mukavaa itsellesi ja muille.

Ne on valmistettu metallista, joka kestää käyttöä. Niistä valmistettuja koruja voidaan suunnitella eri ikäryhmille. Aikuiset, nuoret, kaikki löytävät jotain itselleen. He sopeutuvat erityisissä tilaisuuksissa, perheen ja ystävien kanssa pidettäviin stylizaatioihin. Ne toimivat hyvin monissa tilanteissa.

Älä epäröi ja tilata metallihelmiä . Säästät arvokasta aikaa ja rahaa. Et etsi koruja kiinteissä myymälöissä. Valitse toimitus- ja maksutapa, ja kuriiri tuo sinut helmiisi osoitettuun osoitteeseen. Lisätietoja, säännöt, tutustu helmi-myymälään . Voit liittyä niihin puolijalokivet , Swarovski-kiteet tai lasihelmet . Korut näyttävät paljon paremmin, kun käytät niitä.