Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Matubo®-helmiä - tšekkiläisiä lasihelmiä

Matubo-helmet ovat tunnettuja elementtejä käsintehtyjen korujen ja helminauhojen maailmassa. Matubo on yksi suosituimmista lasihelmien tuottajista Tšekin tasavallasta. Sen tuotteet ovat säännöllisiä, helppokäyttöisiä ja kauniita.

Matubo-tuotteet jaetaan luokkiin niiden koon, muodon ja useiden reikien perusteella. Suosituimmat Matubo-helmet ovat Matubo SuperDuo . Heillä on kaksi reikää, mikä on melko harvinaista muiden yritysten helmien keskuudessa. Kaksi reikää on tämän merkin tunnusmerkki. Se tekee työstä helmien kanssa paljon helpompaa! Muita suosittuja Matubo-helmiä ovat Matubo SuperUno (yksi reikä), Rulla (sylinterimäinen) ja Matubo Wheel (pyörän muotoinen). Kaikki ne ovat saatavilla myymälässämme. Vaaleat värit, kuten aquamarin, vaaleanvihreä, valkoinen tai jopa läpinäkyvä, sopivat erinomaisesti hienovaraisiin koruihin jokapäiväiseen käyttöön. Jos haluat mieluummin ilmeikkäemmän ilmeen, voit valita Matubo-helmiä erikoisvaikutuksilla, kuten iiriksellä, kiilto- pinnoitteella ja helmi-kiilolla. Ihmisille, jotka haluavat erottaa itsensä, löydät myymälässämme neonvärisiä helmiä!

--- lue enemmän ---
Matubo lasihelmet

Matubo-helmet ovat erittäin suosittuja tšekkiläisiä helmihelmiä , joissa on yleensä kaksi reikää: Superduo-helmiä. Myymme Matubon tukku- ja vähittäismyyntipusseihin. Hintakustannuksemme ovat hyviä, tarkista tarjouksemme helmikaupassa.

Kaksoisreiän helmiä - ideoita kauniista koruista

On olemassa monia tapoja luoda ainutlaatuisia helmiä koruja. Kaksoishelmille on tunnusomaista se, että ne ovat soikea, hieman kupera ja niissä on kaksi reikää, jotka on sijoitettu toistensa yläpuolelle. Tämä antaa monia mahdollisuuksia järjestää nämä helmet sekä tasaiset että pystysuorat, joten voit saavuttaa ennennäkemättömiä tuloksia. Esimerkiksi korut, kuten korvakorut tai kaulakorut. Mutta tämäntyyppisten helmien avulla voit myös tehdä silmiinpistäviä rintakoruja, joissa on kukkia tai eläimiä. Perhonen, kukka, jossa on terälehtiä, jotka muistuttavat luonnollista mustaa ja valkoista kissanpentua tai muuta motiivia, on loistava sisustus pienelle tytölle. Tämän tyylin rintakorut toimivat hyvin löysästi rentoina.

Superduo-helmiä - loistavia rannekkeita ja ainutlaatuisia korvakoruja

Superduo-helmien ansiosta voit luoda todella kauniita ja tyylikkäitä koruja. Nämä helmet näyttävät erinomaisesti tilavista, pallomaisista korvakorusta. Ne voidaan yhdistää toisiinsa saadakseen monen värisen korun elementin tai siten, että luodaan tyylikkäitä ja hillittyjä temppuja, jotka sopivat vakavaan luomiseen tai työhön. Superduo-helmiä voidaan käyttää myös rannekoruissa. Käyttämällä niitä esimerkiksi voit luoda kompaktin kudoksen yhdellä tai useammalla värillä. Sitten rannekoru näyttää kellon metallinauhalta. Voit myös rakentaa superduo geometrisia elementtejä erottamalla ne toisistaan suurempien muiden muotojen helmien kanssa. Myös näiden helmien kanssa on mahdollista luoda tasaisia kukkaelementtejä ja sisällyttää ne tuloksena olevaan rannekkeeseen. Tällaiset korut ovat hyvä lahjaideo. Se on tyylikäs, ajaton ja erittäin tehokas. Tällaisista helmistä valmistetut rannekorut miellyttävät omistajansa vuosia.