Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Lasihelmet - helmi. Lasihelmiä tukku.

Lasihelmet kuuluvat suosituimpien korujen ryhmään. Löydät kaiken koruille kaikenlaisista helmistä. Tarjoamme hyviä hintoja, ei mukautettua taloa, ovelta ovelle. Tarkista nyt!

Lasi on kevyt ja helppokäyttöinen, minkä vuoksi mahdollisuudet valmistaa mielenkiintoisia helmikuvioita tästä materiaalista ovat lähes rajattomat. Tarjouksessamme on kuuluisia tuottajia, kuten Swarovski, Miyuki, Toho ja Preciosa, valmistettuja lasihelmiä sekä joitakin vähemmän tunnettujen yritysten tekemät helmet. Tarjoamme laajan valikoiman helmiä monissa väreissä, muodoissa ja koossa. Myymälässämme on kuplien muotoisia lasihelmiä (Bubble AB), helmiä jäljitteleviä helmiä (Candy Jade -helmet, Crackle Jade -helmet), venetsialaisen lasin (Lampwork) innoittamia helmiä tai helmiä, joissa on mielenkiintoisia halkeamia (Crackle Original ). Voit myös löytää tšekkiläisiä lasihelmiä tai japanilaisia lasihelmiä.

On myös hienoja muotoja, kuten sydämet, kyyneleet ja tähdet. Lasihelmet ovat ihanteellisia poikkeuksellisten korujen valmistamiseen missä tahansa tilanteessa. Riippumatta siitä, mihin olet korostanut pieniä tai suuria muotoja koruissa, myymälässämme on paljon inspiraatiota jotain erikoista.

--- lue enemmän ---
lasihelmet

Lasihelmet korujen valmistukseen

Myymme tuhansia helmiä koko maailmasta. Voit ostaa tšekkihelmiä, japanilaisia helmiä toho-helmiä tai Miyukin helmiä. Myymme myös halpoja helmiä kuten kristallia, jade-helmiä tai halkeamia helmiä. Kauppa on yksi suurimmista myymälöistä, jotka myyvät Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Myymme helmiä ja helmiäisiä tarvikkeita vähittäis- ja tukkuhinnoin. Lasihelmiä, joita voit ostaa pienistä pusseista tai tukku- pusseista.

Tukku Lasihelmet

Tarjoamme lasihelmiä vähittäiskauppakassissa tai tukku- pusseissa. Voit saada jopa 30% alennuksen. Toimitamme ovelta ovelle, ei mukautettua taloa ja mitään ongelmia hankkimalla yhtiömme kanssa. Meidän myynti tarjoamme myös Tsekin helmiä kuten SuperDuo , Toho siemenhelmet ja korutarvikkeet korunosat koruja tehdä.

Lasikuulakorut

Voit helposti tehdä rannerenkaita lasihelmistä, tarvitset vain säikeen tai elastisen langan, johon laitat helmiä ja lopulta solmut sen. Voit valita värillesi kirkkaan lasihelmen, johon voit liittyä hopeaa tai Swarovski-kiteitä .

Myymme:

- lasihelmet , tšekkihelmet, puolijalokivet helmiä ja jalokiviä, Korut, Swarovski-kiteet, Jousimateriaalit, Muovihelmet, puuhelmet

Helmet monissa muodoissa ja väreissä

Lasihelmien ansiosta voit palata hetkeksi lukioihin, kun kaikki halusivat erottua, ja voit tehdä sen ensisijaisesti vaatteiden ja asusteiden kautta. Pienet lasihelmet auttavat hahmottamaan erittäin vaikuttavan pitkän kaulakorun, joka voidaan laittaa niin, että se laskee alaspäin kaulasta alaspäin. Kaulakoru voi olla tehty useista eri väreistä. Tällaiset korut harmonisoituvat täydellisesti boho- tai hippi-tyylisten asusteiden kanssa, ja erotuksen vaikutus väestöstä on taattu. Helmet lehtien tai sydämien muodossa ovat erittäin hyvä idea epätavalliselle ja värikkäälle rannekkeelle. Lasihelmikategoriassa on myös erittäin kauniita ja täysin ainutlaatuisia millefiori-helmiä tai fancy lampwork -helmiä. Tämäntyyppisistä helmistä valmistetut korut ovat ainutlaatuisia. Hyvin suosittuja helmiä ovat pieniä helmiä, jotka voidaan ostaa alkuperäisiksi Toho-helmiksi tai halvemmiksi kiinalaisiksi helmiksi.

Lasihelmet - korujen tekemisen taika

Lasihelmet ovat hauskoja kaikille, jotka haluavat viettää vapaa-aikansa luovalla tavalla. On myös hyvä ajatus kiinnittää huomiota lapsiin ja pelata yhdessä. Työn vaikutukset tulevat nopeasti ja miellyttävät silmää ja parantavat välittömästi mielialaa. Korujen luominen on todellinen taika, joka elää värikkäiden lasihelmien hehkussa. Voit tehdä hyvin yksinkertaisen rannekkeen, vain muutamia valittuja helmiä ja koruja, kuten korunauhaa tai joustavaa köyttä. Rannekoru, joka koostuu vaihtelevista helmistä pallojen ja kuutioiden muodossa, on mielenkiintoinen lisä lähes kaikkiin asuihin. Kiillotetut pallot toisaalta voit tehdä koruja disco-tyyliin. Näiden pallojen kaulakoru ja korvakorut vastaavat alkuperäistä kiiltävää mekkoa ja korkokenkiä.

Lasihelmiä tukku

Tarjouksessamme löydät lasin helmiä vähittäis- ja tukkukaupassa. Tarjoamme pieniä paketteja, mutta myös helmiä. Tämän ansiosta hinnat ovat paljon paremmat, ja tarjouksessamme löydät mielenkiintoisen alennusjärjestelmän tilauksen liikevaihdosta ja koosta.

Lasihelmet paljastuvat

Jos etsit hienojakoisia helmiä , olet tullut oikeaan paikkaan, myymme kaikenlaisia kiillotettuja helmiä, kiteitä, tai leikkaamme 36 seinää tai 96 seinää.

Läpinäkyvät lasihelmet

Koruja myymälässämme voit ostaa useita helmiä ja värejä. Yksi suosituimmista on läpinäkyvä väri, sinun tarvitsee vain asettaa oikea suodatin vasemmalle löytääksesi suosikkituotteet sopivalla värillä, esim. Läpinäkyvä.