Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Sterling-hopeahahmot 925 / korutarvikkeet korunosat / hopeaa 925 /

Sterling-hopeahahmot 925 muodostavat merkittävän osan tarjouksestamme. Monet koruja käyttävät ihmiset käyttävät vain korkeimman laadun hopeaelementtejä (näyte 925). Ne ovat kovia ja kestävät mekaanisia vaurioita. Hopeakorut tunnetaan tyylikkäästä ja kiiltävästä vaikutuksestaan, minkä vuoksi hopeaesineet ovat erittäin suosittuja asiakkaidemme keskuudessa.

Tarjoamme kuulokkeita monissa eri muotoisissa ja erilaisissa lukkoissa, hopeajohdossa ja nastoissa sekä pieniä kiinnityselementtejä, kuten halkaistavia renkaita tai puristushelmiä. Helmikaupassa on myös pieniä ketjuja, palloketjuja, päät, välikappaleita, käärmeketjuja, joita käytetään usein hyvin kaulakorujen valmistamiseen.

Jos aiot valmistella pitkiä korvakoruja, suosittelemme ohuita "käärmeitä", jotka on helppo yhdistää joihinkin korvakäytäviin. Jos haluat rikastuttaa korujasi joillakin muilla koristeellisilla elementeillä, voit päättää ostaa hopeakoristeita. Korutulokset ovat erittäin sitkeitä ja laadukkaita kappaleita. Heistä valmistetut korut selviävät vuosia ja nauttivat sen omistajista pitkään.

--- lue enemmän ---
sterlinghopeaa 925

Sterlinghopeaa löytyy erinomaisia tuotteita korujen valmistukseen. Ne ovat erittäin tyylikkäitä ja kiiltäviä, voit käyttää sitä kaikkein yksinoikeudella helmillä, kuten Swarovskin kristalli tai Toho-helmillä. Helmikaupassamme voit ostaa monenlaisia koruja, joilla on todella hyvät ja halvimmat hinnat.

Sterlinghopeaa 925

Hopean komponentit - niille, jotka ovat juuri aloittaneet seikkailunsa käsintehtyjen korujen kanssa, nämä sanat eivät ole täysin yhteydessä mihinkään. Tulokset ovat kuitenkin vain puolivalmiita tuotteita, eli elementtejä, joita käytetään kaulakorun, korvakorujen tai rannekkeiden yksittäisten osien kierteittämiseen, kiinnittämiseen, ripustamiseen tai kytkemiseen. Alla esitetään lyhyesti, mitä ovat hopeakorvan johdot, johdot, kärjet, ansat, särmäys, karabiinit ja muut.

Laaja valikoima hopeakoristeita

Hopeavalikoima on erinomainen valinta, jonka ansiosta voit luoda kauniita lisävarusteita. Hopeakorvakorut ovat erittäin hyödyllisiä tyhjiä, koska ne ovat erittäin joustavia, mutta pystyvät säilyttämään ainutlaatuisen muodonsa. Niitä käytetään pääasiassa elementteinä käsintehtyjen korvakorujen luomisessa. Muodollisten muotojen ansiosta ne sopivat mihin tahansa tyyliin. Hopeanastoja käytetään puolestaan ripustimien, riipusten, mutta myös korvakorujen luomiseen. Ne soveltuvat ihanteellisesti helmien, kivien tai muiden elementtien levittämiseen. Kaulakoruille tai rannekoruille tarkoitetut kiinnikkeet ovat myös saatavilla myymälässä. Tyypistä riippuen ne sopivat monenlaisia ketjuja.

Hopeahahmot - pienet ja toimivat korujen valmistuksessa

Yksinkertainen, kihara, pitkä tai lyhyt - kussakin numerossa yksinkertaiset putket auttavat luomaan ainutlaatuisia koruja. Täältä löydät ne erikokoisina, mikä luo valtavan valikoiman mahdollisuuksia ja antaa sinulle mahdollisuuden tuoda esille yhden korun. Johdot ovat myös välttämätön osa korvakorujen, rannekorujen tai kaulakorujen muodostamisessa. Toinen puolivalmiiden tuotteiden tyyppi on leikkeet - erinomainen vaihtoehto ihmisille, jotka eivät voi kääntää korviaan. Näitä hopeaelementtejä voidaan käyttää ainutlaatuisena lisäyksenä, koska ne muodostavat monenlaisia muotoja, mikä antaa äärettömän valinnan suunnittelijoille. Välikappaleet ja peitteet ovat myös koruja valmistavia hopean puolivalmiita tuotteita, joilla on koriste.

Sterling hopea 925 - ylellisyyttä lisäyksissä, jotka antavat luonnetta

Ehdottomasti ylelliset korujen koristeet sisältävät hopeaa. Näitä hopean puolivalmiita tuotteita käytetään kaulakoruissa, rannekoruissa ja korvakoruissa, ja erittäin monipuolisten ja eri muotojen ansiosta jokainen löytää epäilemättä jotain sopivaa heille. Kaikki hopean puolivalmiit tuotteet sopivat erinomaisesti ainutlaatuisten koristeiden luomiseen, joiden avulla voit ilmaista persoonallisuuttasi ja oman tyylisi.