Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Korukivet / Puolikivihelmet helmet ja jalokivihelmet

Korukivet / Puolijatavaroita ja jalokivihelmiä kuuluvat suosituimpiin helmiin. Näistä kivistä tehtyjä rannerenkoja on helppo tehdä myös aloittelijoille. Myymme puolijalokivisiä jalokiviä .

Mitkä ovat puolijalokivet (sana "jalokivet" viittaa myös harvinaisiin kiviin, kuten timantteihin tai helmiin)? Nämä ovat luonnonkiviä, joilla on vähemmän kestävyyttä ja kovuutta kuin jalokivet, mutta silti hämmästyttävät niiden värejä ja muotoja. Tarjoustasi löytyy agateja, ametisteja, jadeita, jaspereitä, strassiä, turkoosia ja monia muita korukiviä, joiden avulla voit luoda juttuja, jotka voivat nauttia jokaisesta. Myymme jalokivihelmiä monissa väreissä, muodoissa ja kooissa pienissä ja suurissa paketeissa. Meidän helmi shop löydät luonnollisia ja inhimillisiä puolijalokivistä jalokivihelmet, geometriset pallot ja neliöt, sekä kivet fancy muotoja kukkia ja sydämiä. Puolijalokivistämme sopii erinomaisesti työhösi riippumatta siitä, haluatko mieluummin herkullisia lisävarusteita tai suuria muotoja koruissa.

--- lue enemmän ---
Korukivet

Korukivet / Korujen jalokivet

Jalokivihelmet, puolijalokivet. Ole hyvä ja tarkista myymäläkauppa heti. Meillä on monenlaisia puolijalokivistä jalokivihelmiä, myymme kaikenlaisia luonnollisia ja miehiä valmistettuja. Jotkut niistä ovat Brasiliasta, Perusta, Kiinasta, jotkut kivistä on värjätty. Voit ostaa ne kpl vähittäismyyntipusseissa tai tukkuhinnoilla varustetuilla kielillä irtotavarana. Puolikokoiset helmet ovat hienoja koruideoita, joihin yleensä liitetään ne koruja, kuten sterlinghopea, jotka luovat tyylikkään ja eksoottisen vaikutelman. Nyt ovat hyvin suosittuja akaatti, jade, onyx semi-jalokivi. Jalokivet jalokivien valmistukseen helmi myymälässä ovat laadukkaita ja useimmat niistä ovat luonnollisia jalokiviä. Tarjoamme tuhansia puolijalokivistä jalokivihelmiä. Myymme luonnonkiviä, synteettisiä kiviä. Myymme suosituin koruvalmistuskivi.

Puolikokoiset helmet tukku uk

Meidän helmet shop UK voit ostaa tukku-tai retails laukkuja. Tukkumyyntihinnat ovat halvempia, myös voit saada alennuksen tilauksen liikevaihdosta tai koosta.

Puolijatavaroita, jalokiviä rakentaa intohimoisesti!

Jalokivet koruvalmistukseen ovat loistava valinta käsityötavoille. Yhdistämme ne puolivalmiisiin tuotteisiin luomaan koruja. Nyt voit luoda kaulakoruja, rannerenkeja, korvakoruja luonnonkivistä ja koristekivistä. Korukivet ovat eri muotoisia, ne voivat olla pyöreitä, mattoja, kiillotettuja tai värjättyjä.

Luonnonkivi ainutlaatuinen kauneus luoda koruja.

Luonnolliset ja kunnostetut kivet ovat suosittuja ja ainutlaatuisia. Suosituimpia niistä ovat turkoosi, akaatti, jade, onyksi, tiikeri silmä. Luonnonkiviä korujen valmistamiseksi tuodaan ympäri maailmaa ja jokainen niistä on eri tarina. Kivet, joilla on hieman alhaisempi kovuus ja kestävyys, kutsutaan puolijalokiviksi tai koristekiveksi. Näihin kuuluvat jaspis, akaatti, malakiitti ja lapis lazuli, onyx, turkoosi, granaattiomena, amatsoniitti, nefriitti, jade. Osta helmet vähittäiskaupassa ja tukkupakkauksissamme.

Mikä on arvokkaiden ja puolijalokivien välinen ero?

Jalokivet ja puolijalokivet ovat molemmat luokkia jalokiviä. Jalokivet ovat kuin timantti, citriini, granta, rubbies. Tarjouksemme suosituimmat puolijalokivet ovat akaatti, onyksi, karneoli, amatsoni, fluori, granaatti, jade, malakiitti, turkoosi. Ei-mineraalisia ovat koralli, laava ja marmori. Puolikivihelmet ovat yleensä vähemmän kovia ja pehmeämpiä.

Korukivet ovat orgaanista alkuperää, mutta joskus on olemassa ihmisen keinotekoisesti värjätty kivi. Jokaisella kiveällä on yksityiskohtainen kuvaus siitä, onko tietty kivi luonnollinen vai keinotekoinen.

Maxbeads.fi on luonnollisten ja puolijalokivien suurin tukkumyyjä korujen valmistamiseen.

Koristekivet - ilon luominen koruja

Kauppamme monipuolisten koristekivien ansiosta voit helposti luoda yksilöllisiä koruja, mutta rajat asetetaan vain mielikuvituksellasi. Valikoima sisältää koristeellisia kiviä laaja valikoima värejä ja muotoja. Luonnonkivet sekoittuvat täydellisesti puolivalmisteisiin hopeakorujen valmistukseen.

Puolijalokivet - täydellinen käsintehtyjä koruja varten

Kauppamme puolijalokivistä on tarjota ihmisille, jotka haluavat luoda ainutlaatuisia käsintehtyjä esineitä. Korujen ja lisävarusteiden ansiosta voit luoda koristeita kuten korvakoruja, kaulakoruja, rannerenkaita tai kauniita riipuksia. Koristekivi on tarjonta amatööreille, innokkaille harrastajille ja ammattilaisille, ammattimaisille koruvalmistajille koru designin alalla.

Korut puolijalokivillä ja jalokivillä - tapa vapaa-aikaan

Passion on erittäin tärkeä elämän osa, paitsi ammattitaito ja perhe. Koriste-esineiden tarjonta, koru- ja korutyökalujen tarvikkeet ovat käsityönä tehtyjen korujen suunnittelumahdollisuus sekä kotona että erikoistuneessa työpajassa. Kivet ovat erittäin kiitollinen materiaali, joka voidaan helposti yhdistää eri yhdistelmiin. Valtavan valikoiman ansiosta on helppo luoda kauniita settejä, esim. Kiveystyyppien ja niiden värien yhteenkuuluvuutta, yhdenmukaistamista tiettyyn mekkoon tai puseroon sekä henkilön, joka asettaa tällaiset korut.

Luonnonkivet - luomaan DIY rannerenkaita

Jalokivistä löytyy suosituimpia ja suosittuja kiviä. Kuten turkoosi, ametisti tai vuorikristalli. Asiakkaamme haluavat myös tavoittaa aatteja, jaspereitä, jadea. Korukivet täydentävät täydellisesti laadukkaita korutuloksia . Korujen viimeistelyn lisäksi suosittelemme ruostumattomasta teräksestä löytyviä tuloksia 316 tai sterlinghopea . Kivet sopivat hyvin lasihelmiin, kuten Toho-helmiin tai muihin kauniisiin tuotteisiin, jotka tekevät koruja ympäri maailmaa.