Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Työkalut ja tarvikkeet korujen / korujen valmistustarvikkeiden valmistukseen

Työkalut korujen valmistukseen - jokaiselle harrastajalle pakollinen. Jokaisen, joka haluaa tehdä koruja itse, olipa kyseessä sitten omien tarpeidensa tai osana heidän liiketoimintaa, tulee hankkia erikoistuneita työkaluja, joiden ansiosta kaikki kaulakorujen tai korvakorujen valmistamiseen liittyvät toimet ovat erittäin helppoja. Korutyökalut ovat hyödyllisiä sekä edistyneelle luojalle että henkilölle, joka on juuri aloittanut seikkailunsa tekemällä omia koruja. Tämäntyyppisten työkalujen käyttäminen koruilla työskentelyyn tulee helpommaksi, tehokkaammaksi ja ennen kaikkea turvallisemmaksi. Laadukkaista materiaaleista valmistetut työkalut tarjoavat koruja tarkasti. On syytä miettiä niitä tilaamalla ensimmäiset helmet ja puolivalmiit korut.

--- lue enemmän ---

Työkalut, joilla ei ole vaikeaa kiertää

Kierteen langat kierteellä on luultavasti helpoin tapa luoda itse koruja. Se ei vaadi paljon työtä ja on hyvin yksinkertainen. Jadnak haluaa tehdä kaikki korusarjat, käyttää tarvittavia koruja ja luo sellaisen, monimutkaisemman muodon, korvakorut tai kaulakorut. Pitkät pihdit mahdollistavat vaijerielementtien taivutuksen ja taivutuksen, toisin sanoen sellaisten toimintojen suorittamisen, joita ei voida tehdä tarkasti "paljain käsin". Niiden ansiosta voit taivuttaa korvakorujohdinta yksityiskohtaisesti tai tehdä mielenkiintoista koruja vain langalla. Yleiset pihdit mahdollistavat pysyvästi eri elementtien kiristämisen tai liittämisen. Joskus jotkut aihiot ovat liian pitkiä - lyhennä sitten vain sivutyökaluja. Pihdit takaavat tarkat ja hyvin varovaiset taitokset ja leikkaukset ja minimoivat käsivahinkojen mahdollisuuden.

Korutyökalut - laatu ja tarkkuus

Kaikki pihdit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Kahvat on päällystetty kumimateriaalilla, jonka ansiosta korujen valmistustyökalut ovat turvallisia ja eivät liukua käsistä. Leikkuuosat on valmistettu nikkeliteräksestä tai korkean hiilen teräksestä, jossa on erityinen pinnoite. Tämän ansiosta korujen työkalut ovat kestäviä ja turvallisia. Tähän luokkaan kuuluvat myös metallirauta, neulat ja korut liimat yhdistämään jäykät elementit. Tällaisen sarjan avulla voit nopeasti luoda epätavallisia koruja ja intohimo muuttuu kotiliiketoiminnaksi. Korujen työkalujen avulla kaikki korujen valmistukseen liittyvät työt voidaan tehdä itsenäisesti omassa kodissasi.