Suuri helmikauppa - yli 18.214 tuotetta. Isot ja pienet helmet, jalokivet, korukivet, esivalmistetut tuotteet, korvakorujen kiinnikkeet, helmet, pikkuhelmet, kristallit.

Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

MAXBeads - paras helmi kauppa sinulle

Kauniita helmiä kaikissa sateenkaaren väreissä, kiiltävissä riipuksissa, lasihelmet ja jalokivissä - on niin monia tuotteita, joista jokainen voi löytää jotain heille. Korujen tekeminen on poikkeuksellinen harrastus, joka on ihanteellinen luoville ihmisille. Mutta ... luovuutta on rajoitettava, kun sinulla ei ole liikaa elementtejä. Monet ihmiset, jotka käsittelevät käsintehtyjä koruja, ovat pettyneitä helmen tarjoukseen kauppoja. Ehkä sinä kuulut niihin. Onneksi tämä aika on ohi tänään. Päivän jälkeen, kun olet käynyt MAXBeadsissa ensimmäistä kertaa. Täältä löydät lähes kaiken ... ja vielä enemmän.

Korutarvikkeet korunosat. Koruja valmistavat tuotteet

Jotkut ihmiset aliarvioivat korutarvikkeet korunosat havaintojen merkitystä. He tietävät, että tällaisia pieniä elementtejä, kuten korvan johdot, lukot, puristushelmet, hummeri tai halkaistut renkaat, tarvitaan, mutta he uskovat, että niiden laatu ei todellakaan ole väliä. Näiden elementtien on kuitenkin oltava kovia, helppokäyttöisiä ja ... kauniita. Asianmukainen korujen löytäminen voi tehdä tietystä rannerengasta tai korvakorusta paljon tyylikkäämpiä. Myymälässämme löydät sterlinghopeaa 925, hopeapinnoitettuja tai jopa kullattuja koruja.

Korukivet, puolijalokivet ja jalokivihelmet

Jos unelmoit kauniista, tyylikkäistä koruista, sinun ei tarvitse viettää paljon rahaa timantteihin, smaragdeihin ja muihin jalokiviin. Akaatti, granaatti, sitriini, jades, ametisti tai onyx ovat myös kauniita ja voivat korvata kalliita elementtejä. Puolijalokivet ja jalokivihelmet kuuluvat myymälän suosituimpiin tuotteisiin. Useimmat niistä ovat koruja valmistavia luonnonkivejä. Niiden ansiosta voit luoda poikkeuksellisia ja alkuperäisiä rannekkeita, korvakoruja ja kaulakoruja.

Lasihelmet

MAXBeadsissa löydät helmiä useissa väreissä, muodoissa ja koossa. Ne on valmistettu monista eri materiaaleista. Suosituin on lasi. Lasihelmiä on saatavana erikokoisina suurista ja pienimmistä siemenhelmistä (noin 2 mm). Myymme parhaiden tuotemerkkien elementtejä: Toho siemenhelme ja Miyuki siemenhelme helmiä sekä Tšekin helmiä.

Swarovskin kristalli

Swarovski kuuluu yksinoikeimpiin tuotemerkkeihin, kun kyseessä on käsintehtyjä koruja. Myymälässämme löydät pieniä Swarovski-helmiä (ihanteellinen herkille rannerenkaille), Swarovskin kristalleja (korvakoruja ja kaulakoruja) ja valmiita Swarovski-riipuksia aloittelijoille.

Helmikauppa

Kuten näette, tarjoamme laajan valikoiman tuotteita käsintehtyihin koruihin. Helmikauppa on täydellinen paikka niille, jotka aloittavat tämän harrastuksen, ja niille, joilla on laaja kokemus tällä alalla. Voit ostaa vähittäismyyntipakkauksissa tai tukku- pusseissa, tarjoamme myös alennusta tai ilmaista toimitusta.