Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Sopimuksen peruuttaminen

Sinulla on oikeus peruuttaa täma sopimus 30 päivän kuluessa ilman syyn ilmoittamista. Peruuttamisaika on 30 päivää siitä päivästä, jolloin sinä tai valtuuttamasi henkilö on saanut tilatut tavarat.
Peruuttaaksesi sopimuksen ota meihin yhteyttä (APW Global Sp. z o.o. Sp. Kom., Składowa 10, 05-840 Brwinów, info@maxbeads.fi, ja ilmoita selvästi (np. postitse, sähköpostitse tai lomakkeen avulla) sopimuksen peruuttamisesta.
Sopimuksen peruuttamisesta tulee ilmoittaa ennen peruuttamisajan päättymistä.

Sopimuksen peruuttamisen seuraukset

14 päivän kuluessa siitä, kun olemme saanet sinulta peruuttamisilmoituksen, annamme sinulle viipymättä kaikki rahat takaisin, mukaan lukien toimituskulut (toimituskuluihin ei kuulu lisäkustannuksia, jotka johtuvat siitä, että olet valinnut eri toimitustavan kuin tarjoamamme edullisin standarditoimitus. Rahat palautetaan samalla tavalla, jolla alkuperäinen maksu on suoritettu, ellei muuta sovita. Palautukseen ei missään tapauksessa lisätä lisäkuluja.
Ostajan on maksettava palautettavien tavaroiden kuljetusmaksut. Ostajan on katettava tavaroiden arvon laskuun liittyvät kustannukset, jos tavaroita on käytetty johonkin muuhun tarkoitukseen kuin tavaroiden kunnon, ominaisuuksien ja toimivuuden tarkastus.