Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Tietosuoja

Iloitsemme verkkosivustoamme kohtaan osoittamastasi kiinnostuksesta. Tietoturvasi on meille erittäin tärkeää. Alta löydät tietoa, miten henkilötietojasi kerätään ja käsitellään.

Pääsytietojen tallentaminen palvelimeen

Voit vierailla verkkosivuillamme ilman henkilötietojen antamista. Palvelimeen keräämme vain pääsytiedot, joihin kuuluvat esim. tarvittavien tietojen merkintä, pyynnön päivämäärä ja kellonaika, siirretty data ja pääsyä pyytävän osapuolen tiedot. Näitä tietoja käytetään vain verkkosivuston virheettömän toiminnan takaamiseksi ja palveluidemme täydentämiseksi. Henkilötietojasi ei tunnisteta niiden avulla.

Tietojen keräys ja käsittely Sopimuksen täyttämisen ja Käyttäjän tilin avaamisen yhteydessä

Ilmoitamme, että rekisteröinnin ja myymälässä MaxBeads.fi tehdyn tilauksen yhteydessä antamia tietojasi kerää ja käsittele myymälän MaxBeads.fi omistaja, jonka yritys on rekisteröty seuraavin tiedoin: APW Global sp. z o.o. sp. k., Składowa 10, 05-840 Brwinów, NIP: 5222790689, REGON: 140292296, KRS: 0000455161, ja joka käsittelee tietojasi henkilötietolain mukaan (henkilötietolaki 29.8.1997; 2002 r., Nro 101, 926 muutoksine).
Keräämme henkilötietoja, jotka olet antanut meille vapaaehtoisesti tilauksen yhteydessä (esim. yhteyslomakkeen avulla tai sähköpostitse ) tai tilin avaamisen yhteydessä. Lomakkeen kummastakin kohdasta selviää, mitä tietoja kerätään. Antamiasi tietoja käytämme Sopimuksen täyttämiseen ja kysymysten laatimiseen. Sopimuksen täytettyä tai tilin suljettuaan tietojasi säilytetään myöhempää käyttöä varten. Kaikki tiedot poistetaan vasta kun vero- ja kauppalain määrittämät ajat päättyvät, ellet itse hyväksy tietojen myöhempää käyttöä, tai ellemme laillisesti varaa oikeuden käyttää tietoja jatkossakin, mistä ilmoitamme tässä kohdassa. Voit poistaa tilin milloin tahansa. Käyttäjän tilin sulkeaksesi lähetä viesti yhteysosoitteeseen.

Tietojen antaminen Sopimuksen täyttämiseksi

Sopimuksen täyttämiseksi tietojasi annetaan kuriiriyritykselle, jos tilattujen tuotteiden toimitus vaatii sen. Toimitukseen liittyvän maksun suorittamiseksi maksutietojasi annetaan luottolaitokselle, joka vastaa maksusta; tietoja voidaan antaa myös maksupalveluntarjoajalle, joka hoitaa maksusuorituksen, tai tilauksen yhteydessä valitun maksun maksupalveluntarjoajalle.

Sähköisen uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä antamien tietojen käyttö

Kun tilaat uutiskirjeemme, alamme käyttää tarvittavia tai muita antamiasi tietoja, joiden avulla voimme säännöllisesti toimittaa sen sinulle. Uutiskirjeestä luopuminen on mahdollista milloin tahansa. Lähetä vaan viesti yhteysosoitteeseen tai käytä siihen tarkoitettua uutiskirjeessä olevaa linkkiä.

Tietojen käyttö postimainontaan ja vastustusoikeus

Pidätämme oikeuden tallentaa tiedostoon etu- ja sukunimesi, postiosoitteesi, ja jos saamme sinulta Sopimuksen yhteydessä lisätietona: ammattinimikkeesi, syntymävuodesi ja alasi tai ammatisi kuvauksen. Pidätämme oikeuden käyttää ylla mainittuja tietoja lähettämään sinulle kiinnostavia tarjouksia ja tietoa tuotteistamme. Voit milloin tahansa vastustaa sitä, että tietojasi käytetään yllä mainittuihin tarkoituksiin. Tietojen käyttämistä vastustaaksesi lähetä viesti yhteysosoitteeseen.

Evästeiden käyttö

Käytämme evästeitä verkkosivustollamme vierailun monipuolistamiseksi ja muiden verkkosivujen toimintojen aktivoimiseksi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallennetaan tietokoneellesi. Joitakin evästeitä poistetaan koneelta heti selausistunnon päätteeksi, eli kun käyttäjä sulkee selaimen ( ne ovat ns. istuntokohtaisia evästeitä). Toiset eväästeet säilytetään koneessasi, ja niiden avulla selaimesi tunnistetaan seuraavan selausistunnon aikana (ne ovat ns. pysyviä evästeitä). Voit vaihtaa selaimesi asetukset niin, että se ilmoittaa evästeiden käytöstä, ja voit itse päättää, haluatko tallentaa evästeitä tai lopettaa niiden käytön joissakin tapauksissa tai kokonaan. Selaimen asetusten vaihtaminen voi rajoittaa tämän verkkosivuston toimintojen käyttämistä.

Google Analytics -palvelun käyttö kävijäseurantaan

Verkkosivusto käyttää Google Analytics -palvelua, eli kävijäseurantapalvelua, jota Google Inc. tarjoaa. Google Analytics käyttää 'evästeitä' - dataa, joka tallennetaan tietokoneellesi, että verkkosivu voisi analysoida, miten käyttäjät käyttävät tätä verkkosivustoa. Verkkosivustoon käyttöön liittyviä tietoja siirretään yleensä Yhdysvalloissa olevalle Googlen palvelimelle, ja siellä varastoidaan. Jos tällä verkkosivustolla IP muutetaan nimettömäksi, Google lyhentää IP-osoitteen Euroopan Unionin alueella ja ETA-maiden alueella. Ainoastaan erikoistapauksissa täydellinen IP-osoite siirretään palvelimelle USA:ssa ja siellä lyhennettään. IP:n muuttaminen nimettömäksi on käytössä tällä verkkosivustolla. Verkkosivuston operaattorin puolesta Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston käytön analyysiin, joka mahdollistaa kävijäseurannan raporttien laatimisen ja muiden palveluiden tarjoamisen. Selaimen siirtämää IP-osoitetta ei säilytetä muiden Googlen tietojen kanssa. Selaimen asetukset voi vaihtaa evästeiden käytön lopettamiseksi. Huomautamme kuitenkin, että selaimen asetusten vaihtaminen voi rajoittaa tämän verkkosivuston toimintojen käyttämistä.

Voit myös lopettaa verkkosivuston käyttöön liittyvien tietojesi tallentamisen (tämä koskee myös IP-osoitetta) ja niiden käsittelyn, jos lataat ja asennat seuraavan liitännäisen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=pl

Oikeus tiedon saamiseen ja yhteystiedot

Sinulla on oikeus ilmaiseksi saada tietoja, joita keräämme sinusta. Sinulla on myös oikeus muuttaa ja poista nämä tiedot. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi tallentamisesta, käsittelemisestä ja käyttämisestä, haluat saada tai poistaa nämä tiedot, tai haluat vastustaa tietojesi tiettyä käyttämistä, ole hyvä ja ota yhteyttä alla olevaan osoitteeseen.