Tiedot: Sivumme käyttää evästetiedostoja tarkoituksena palvelujen toteuttaminen tietosuojapolitiikan mukaisesti. Voit määrittää evästetiedostojen säilyttämisehdot selaimessasi.

Loom bands

Todistus, turvallisuus: EN71 Part1:2011, EN71 Part 2:2011, EN71 part3: BS:EN 71-3:2013.

Hopea

Puolan lain mukaan alle viiden gramman hopeisiin puolivalmisteisiin ei sovelleta leimausvelvollisuutta eikä niillä ole pitoisuusleimaa.

Suoritamme kuitenkin valinnaisia lisätutkimuksia itse. Lisää tietoa ja Leimausviraston todistuksia löydät täältä: hopealanka, suljetut korkakorukoukut, avoimet korvakorukoukut, kiinnityshelmet, nauhanpäät, jousilukot, välirenkaat. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut muiden hopeatuotteiden sertifioinnista. Teemme yhteistyötä Leimausviraston kanssa, ja voimme suorittaa sinulle lisätutkimukset ja sertifioinnin. Lisätutkimukset ovat maksullisia.

Swarovski

Olemme virallinen brändikumppani ohjelmalle Create Your Style with SWAROVSKI ELEMENTS, joka kuuluu yhtiölle SWAROVSKI AG. Myymälästämme voit ostaa alkuperäiset tuotteet suoraan maahantuojalta edullisiin hintoihin.
Katso sertifikaattia.

Puolivalmisteet - ilman nikkeliä

Puolivalmisteemme on nikkelitestattu ja ne täyttävät standardin EN12472 & EN1811: Intertek 1, Intertek 2, Intertek 3, Intertek 4, Intertek 5, Intertek 6.

Puuhelmet

Kauniit yksiväriset puuhelmet maalataan turvallisella ja ekologisella maalilla, joka täyttää standardin BS EN 71-3:1995. Helmet on testattu Iso-Britannian Intertek riippumattomassa laboratoriossa.

Puolivalmisteet - Cadmium Free

Puolivalmisteemme on testattu kadmiumin osalta ja ne täyttävät standardin BS EN 1122:2001.

Simpukat

Simpukamme ovat laillisesti viljeltyjä, mikä on todistettu eläinlääketieteellisellä sertifikaatilla.

Kynsikoristeet

Puolivalmisteemme kynsille on testattu Iso-Britannian Intertek riippumattomassa laboratoriossa.